Рецепт Карамельні булочки фото

Карамельні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Дріжджове тісто
Вагітним і годуючим
Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Булочки

Карамельні булочки з яблуком і корицею - ідеальне поєднання, на мій погляд. Карамель відмінно гармонує з соковитими яблучками, а кориця додає нереальний аромат. Спробуйте і ви!

Карамельні булочки - один з моїх улюблених рецептів, часто їх печу і балую свою родину. Ділюся рецептом, як приготувати цю ароматну випічку для вашої родини. Рецепт простий, класика жанру. Яблучка можна брати будь-які, у мене солодкі, але я частенько беру і зелені з кислинкою. До речі про карамелі, у мене вже готова, купую в магазинах - відмінний варіант, зберігається досить довго і не псуватися. Якщо у вас немає готової, її можна приготувати самостійно. Якщо яблука твердих сортів, їх можна попередньо припустити на сковороді разом з карамелькою. Насолоджуйтесь смачною випічкою і забирайте рецепт собі.

  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 80 грам
  • Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 2 Ст. Ложки
  • Коричневий цукор - 4 Ст. Ложки
  • Карамель - 50 грам
  • Яблуко - 1 штука
карамельні булочки - фото крок 1
Приступимо до приготування тіста. У глибокій мисці змішайте яйця, цукор, сіль і вершкове масло кімнатної температури. Коли все стане однорідним, влейте молоко.
карамельні булочки - фото крок 2
Борошно перемішайте з дріжджами і додайте в рідку основу.
карамельні булочки - фото крок 3
Замісити однорідне і гладке тісто без грудочок.
карамельні булочки - фото крок 4
Накрийте рушником і поставте в тепле місце на 45-60 хвилин. Воно повинно збільшиться вдвічі. Обімніть його і знову відправте в тепло хвилин на 20-30.
карамельні булочки - фото крок 5
Поки тісто підходить, підготуйте начинку. Яблука помийте і поріжте дрібними кубиками. Змішайте з карамеллю.
карамельні булочки - фото крок 6
Коли тісто підійде, розкачайте його в пласт товщиною приблизно в 1 см. Змастіть по всій поверхні маслом, посипте коричневим цукром і корицею.
карамельні булочки - фото крок 7
Поверніть тісто в трубочку і розріжте на однакові шматочки.
карамельні булочки - фото крок 8
На дно форми викладіть начинку, а зверху покладіть нашу заготовку майбутньої булочки. Відставте на 15 хвилин.
карамельні булочки - фото крок 9
Надішліть булочки в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин. Все готово!

Схожі рецепти