Грушеві карамельні кекси
(покроковий рецепт з фото)
У сезон груш і яблук було б великою помилкою не зробити ці м'які кекси з карамельним кольором і смаком. Приступимо.
Кекси готувати дуже просто. Продукти зазвичай є в кожному будинку, але і купити їх - проблема немає. Вони виходять ніжними, красивого карамельного смаку, з шматочками груш. Згущене молоко потрібно брати хорошої якості або зварити її будинку. Якщо не любите груші, то замініть їх на яблука. Смачного!
- Борошно - 150 грам
- Згущене молоко варене - 200 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Розпушувач - 1.5 чайних ложки
- Груша - 250 грам
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Збийте яйця і цукор.
Додайте згущене молоко і масло. Збийте все до однорідного стану.
Додайте просіяне борошно і розпушувач. Перемішайте до однорідного стану.
Очистіть груші від серцевини. Поріжте маленьким кубиком.
Додайте груші в тісто, перемішайте.
Змастіть формочки маслом. Покладіть тісто на 2/3 висоти.
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин, до готовності.
Дайте повністю охолонути, посипте цукровою пудрою і подавайте.
Смачного!