Рецепт Грушеві карамельні кекси фото

Грушеві карамельні кекси
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Літні
Випічка , Солодке , Кекси
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

У сезон груш і яблук було б великою помилкою не зробити ці м'які кекси з карамельним кольором і смаком. Приступимо.

Опис приготування:

Кекси готувати дуже просто. Продукти зазвичай є в кожному будинку, але і купити їх - проблема немає. Вони виходять ніжними, красивого карамельного смаку, з шматочками груш. Згущене молоко потрібно брати хорошої якості або зварити її будинку. Якщо не любите груші, то замініть їх на яблука. Смачного!

  • Борошно - 150 грам
  • Згущене молоко варене - 200 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Цукор - 50 грам
  • Розпушувач - 1.5 чайних ложки
  • Груша - 250 грам
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
грушеві карамельні кекси - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
грушеві карамельні кекси - фото крок 2
Збийте яйця і цукор.
грушеві карамельні кекси - фото крок 3
Додайте згущене молоко і масло. Збийте все до однорідного стану.
грушеві карамельні кекси - фото крок 4
Додайте просіяне борошно і розпушувач. Перемішайте до однорідного стану.
грушеві карамельні кекси - фото крок 5
Очистіть груші від серцевини. Поріжте маленьким кубиком.
грушеві карамельні кекси - фото крок 6
Додайте груші в тісто, перемішайте.
грушеві карамельні кекси - фото крок 7
Змастіть формочки маслом. Покладіть тісто на 2/3 висоти.
грушеві карамельні кекси - фото крок 8
Випікайте в гарячій духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин, до готовності.
грушеві карамельні кекси - фото крок 9
Дайте повністю охолонути, посипте цукровою пудрою і подавайте.
грушеві карамельні кекси - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти