Рецепт Грушеві печива фото

Грушеві печива
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно , Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Хочу розповісти, як приготувати грушевий печива, щоб вони вийшли ніжними і ароматними. Це нескладний рецепт, який вимагає всього 30 хвилин часу. У підсумку вийде оригінальний десерт.

Опис приготування:

Із зазначеного кількість продуктів виходить близько 10 печива. Я брала подвійну порцію і отримала 23 штучки. Печиво дуже смачно їсти з молоком і кефіром. Якщо зберігати його в скляній банці, то воно довго не черствіє і залишається ніжним. А зберігання в паперовому пакеті робить його хрустким.

  • Борошно пшеничне - 3 склянки (склянка 200 мл.)
  • Соковиті груші - 2 штуки (солодкі або кисло-солодкі, м'які, великі )
  • Цукровий пісок - 1 Склянка (склянка 200 мл.)
  • Вершкове масло або маргарин - 200 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Обкладинка - 1 За смаком (в тісто)
грушеві печива - фото крок 1
Необхідно вимити і висушити груші. Далі краще очистити їх від серцевини. Шкіру можна зняти, якщо вона жорстка. Натріть груші на крупній тертці і викладіть в миску, де буде замішуватися тісто. Утворений сік злийте туди ж.
грушеві печива - фото крок 2
Масло або маргарин розм'якшити, додайте в ємність до груш. Туди ж висипте цукор, корицю і борошно. Перед тим як вимішувати тісто, на борошно висипте соду. Вимісити тісто. Найзручніше це робити руками. Тісто не повинно бути рідким, тому при необхідності можна додати борошна.
грушеві печива - фото крок 3
Далі сформуйте печива середнього розміру, викладіть їх на деко, застелений папером для випічки і злегка змащений олією. Печива можна формувати за допомогою пекарського мішка. Я відмінно впоралася і без нього.
грушеві печива - фото крок 4
Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів. Якщо хочете отримати темну скоринку і зробити печиво розсипчастим, виставте температуру 190 градусів. Випікайте десерт близько 15 хвилин. Перевірити готовність печива можна стандартним чином - за допомогою сірника. Перед подачею дайте випічці трохи охолонути.

Схожі рецепти