Капуста по-вірменськи з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Яскрава і соковита - ця капуста здатна підняти настрій вже одним тільки своїм видом! А якщо ви вирішите її приготувати і скуштувати, то цей рецепт безумовно стане одним з ваших улюблених.
1. Насамперед приготуйте маринад. Для цього поставте воду на вогонь, додайте спеції, оцет, олія, цукор, сіль і доведіть все до кипіння.
2. Наріжте капусту великими квадратами, а буряк і морква - брусочками. Складіть нарізані овочі в глибоку миску. Додайте до овочів роздавлені зубчики часнику.
3. Залийте овочі гарячим розсолом. Накрийте миску кришкою і залиште на добу при кімнатній температурі.
Як вид, немає нічого складного в тому, як приготувати капусту по-вірменськи з буряком. Мінімум зусиль - і на вашому столі вже чекає відмінна закуска. Вона ідеально підходить для вживання з ситної і смаженої їжею.
- Білокачанна капуста - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Вода - 1, 5 L (маринад)
- Цукор - 2/3 склянки (маринад)
- Сіль - 3 Ст. Ложки (маринад)
- Лавровий лист - 5 штук (маринад)
- Духмяний горошок - 3 штуки (маринад)
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок (маринад)
- Оцет - 1 Ст. Ложка (маринад)
2. Наріжте капусту великими квадратами, а буряк і морква - брусочками. Складіть нарізані овочі в глибоку миску. Додайте до овочів роздавлені зубчики часнику.
3. Залийте овочі гарячим розсолом. Накрийте миску кришкою і залиште на добу при кімнатній температурі.
Як вид, немає нічого складного в тому, як приготувати капусту по-вірменськи з буряком. Мінімум зусиль - і на вашому столі вже чекає відмінна закуска. Вона ідеально підходить для вживання з ситної і смаженої їжею.