Рецепт Капуста по-вірменськи маринована фото

Капуста по-вірменськи маринована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Бажаєте спробувати щось новеньке, незвичайне, пікантне і дуже смачне? Тоді цей рецепт саме для вас! Особливих труднощів в момент приготування не буде, адже тут все дуже просто, але смачно!

Бувають моменти, коли у нас просто немає часу або бажання щось придумувати, викручуватись в будь-яких ідеях з приводу приготувань, але з цим рецептом у вас все вийде дуже швидко і абсолютно не займе у вас багато часу. Ви зможете порадувати своїх домочадців смачненьке капустою, від якої вони пізніше навряд чи зможуть уже відязикатися.

  • Капуста білокачанна - 2 кілограма
  • Буряк - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Перець гіркий - 2 штуки
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 2, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Оцет столовий 6% - 0, 5 склянки
капуста по-вірменськи маринована - фото крок 1
1. Візьміть необхідні овочі, постарайтеся їх порізати дуже дрібно і красиво, капусту нарізуйте шашечками.
капуста по-вірменськи маринована - фото крок 2
2. Закип'ятіть воду, всипте в неї сіль, цукор, круто перемішати. Потім додайте трохи оцту і масла.
капуста по-вірменськи маринована - фото крок 3
3. На наступному етапі перемішайте овочі, складіть їх в ємність, залийте розсолом, зверху встановіть щось важке. Капуста так повинна простояти близько трьох днів, температура в приміщенні повинна бути кімнатної. Після цього можна переміщати її в холодильник і подавати як закуску. Тепер ви знаєте, як приготувати мариновану капусту по-вірменськи, щоб було смачно, запашний, соковито і обов'язково сподобалося гостям. Така закуска буде доречною до будь-якого свята або просто для частування старих друзів до гарної випивки і смачненьким страв. У будь-якому випадку цей рецепт зможе стати в нагоді кожній привітної господині.

Схожі рецепти