Капуста по-вірменськи маринована
(покроковий рецепт з фото)
Бажаєте спробувати щось новеньке, незвичайне, пікантне і дуже смачне? Тоді цей рецепт саме для вас! Особливих труднощів в момент приготування не буде, адже тут все дуже просто, але смачно!
Бувають моменти, коли у нас просто немає часу або бажання щось придумувати, викручуватись в будь-яких ідеях з приводу приготувань, але з цим рецептом у вас все вийде дуже швидко і абсолютно не займе у вас багато часу. Ви зможете порадувати своїх домочадців смачненьке капустою, від якої вони пізніше навряд чи зможуть уже відязикатися.
- Капуста білокачанна - 2 кілограма
- Буряк - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Перець гіркий - 2 штуки
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Оцет столовий 6% - 0, 5 склянки
1. Візьміть необхідні овочі, постарайтеся їх порізати дуже дрібно і красиво, капусту нарізуйте шашечками.
2. Закип'ятіть воду, всипте в неї сіль, цукор, круто перемішати. Потім додайте трохи оцту і масла.
3. На наступному етапі перемішайте овочі, складіть їх в ємність, залийте розсолом, зверху встановіть щось важке. Капуста так повинна простояти близько трьох днів, температура в приміщенні повинна бути кімнатної. Після цього можна переміщати її в холодильник і подавати як закуску. Тепер ви знаєте, як приготувати мариновану капусту по-вірменськи, щоб було смачно, запашний, соковито і обов'язково сподобалося гостям. Така закуска буде доречною до будь-якого свята або просто для частування старих друзів до гарної випивки і смачненьким страв. У будь-якому випадку цей рецепт зможе стати в нагоді кожній привітної господині.