Маринована цвітна капуста по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
А ви знаєте, як приготувати мариновану кольорову капусту по-вірменськи? Я із задоволенням поділюся з вами рецептом! Смачна і дуже красива, оригінальна і незвичайна закуска виходить! рекомендую!
Таке просте блюдо, як маринована цвітна капуста по-вірменськи, в домашніх умовах готується досить просто. Впевнена, ви будете в захваті від такого незвичайного доповнення до звичних гарнірів, риби або м'яса. Така капуста відразу прикрасить будь-яке застілля!
- Цвітна капуста - 1 кілограм
- Буряк - 1 штука (невелика)
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2.5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Склянка
- Оцет 9% - 3/4 склянки
- Масло оливкове - 0.5 склянки
- Спеції - За смаком
1. Капусту миємо, розділяй sotsvetiya, і бланшируємо їх в окропі 3-4 хвилини, до готовності не треба доводити. Складаємо в каструлю, додамо тонко порізану буряк.
2. Окремо доводимо до кипіння воду і спеції, як закипить - розчинний там сіль і цукор. Далі додамо масло і оцет, знімаємо з вогню цей маринад і заливаємо капусту і буряк.
3. Маринувати треба як мінімум добу, але взагалі чим більше, тим більш насиченим вийде смак. А колір який, дивіться!