Рецепт Маринована цвітна капуста по-вірменськи фото

Маринована цвітна капуста по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

А ви знаєте, як приготувати мариновану кольорову капусту по-вірменськи? Я із задоволенням поділюся з вами рецептом! Смачна і дуже красива, оригінальна і незвичайна закуска виходить! рекомендую!

Таке просте блюдо, як маринована цвітна капуста по-вірменськи, в домашніх умовах готується досить просто. Впевнена, ви будете в захваті від такого незвичайного доповнення до звичних гарнірів, риби або м'яса. Така капуста відразу прикрасить будь-яке застілля!

  • Цвітна капуста - 1 кілограм
  • Буряк - 1 штука (невелика)
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 2.5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 3/4 склянки
  • Масло оливкове - 0.5 склянки
  • Спеції - За смаком
маринована цвітна капуста по-вірменськи - фото крок 1
1. Капусту миємо, розділяй sotsvetiya, і бланшируємо їх в окропі 3-4 хвилини, до готовності не треба доводити. Складаємо в каструлю, додамо тонко порізану буряк.
маринована цвітна капуста по-вірменськи - фото крок 2
2. Окремо доводимо до кипіння воду і спеції, як закипить - розчинний там сіль і цукор. Далі додамо масло і оцет, знімаємо з вогню цей маринад і заливаємо капусту і буряк.
маринована цвітна капуста по-вірменськи - фото крок 3
3. Маринувати треба як мінімум добу, але взагалі чим більше, тим більш насиченим вийде смак. А колір який, дивіться!

Схожі рецепти