Капуста по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте привнести в звичні рецептури щось нове для вас, і блюдо заграє по-іншому. Це стосується і самих приїлися, на ваш погляд погляд, страв, які, здається, вже не можуть бути іншими.
З мого покрокового рецепта ви дізнаєтеся про те, як приготувати капусту по-вірменськи. Якщо ви ще не пробували її, то варто це зробити. Вона вас здивує, адже в неї ми додамо корицю, кінзу і селеру, а вони дадуть дуже незвичайний смаковий відтінок. Загалом, готуйте, пробуйте всією сім'єю і насолоджуйтеся!
- Білокачанна капуста - 2, 5 кілограма
- Часник - 50 грам
- Морква - 200 грам
- Буряк - 50 грам
- Селера - 100 грам (корінь)
- Кінза свіжа - 20 грам
- Сіль - 160 грам
- Червоний пекучий перець - 2 штуки
- Чорний перець горошком - 9 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Обкладинка - 0, 5 штуки (паличка)
- Вода - 3 L
Для початку приготуйте розсіл. Закип'ятіть воду, вкіньте в неї корицю, перець горошком, сіль і лавровий лист. Povarite 2 хвилини і остудіть.
Капусту помийте, розріжте кожен качан на 4 частини. Часник і моркву почистіть. Моркву наріжте кружальцями. Перець помийте, видаліть плодоніжки, селера розріжте на 4 частини. Буряк помийте, почистіть і наріжте пластинками.
Візьміть велику каструлю або бочку. Покладіть пару листя капусти на дно, потім інвестувати kočany, викладаючи в простору між ними всі інші овочі і нарізану кінзу.
Далі залийте бочку остиглим розсолом, а зверху покладіть пару листя капусти. Закрийте її тарілкою, а зверху поставте вантаж.
Дотримуйтеся вимог овочі в такому вигляді 5 діб. Потім приберіть вантаж і зберігайте капусту в холодному місці. Смачного!