Рецепт Капуста по-вірменськи фото

Капуста по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Квашення

Спробуйте привнести в звичні рецептури щось нове для вас, і блюдо заграє по-іншому. Це стосується і самих приїлися, на ваш погляд погляд, страв, які, здається, вже не можуть бути іншими.

З мого покрокового рецепта ви дізнаєтеся про те, як приготувати капусту по-вірменськи. Якщо ви ще не пробували її, то варто це зробити. Вона вас здивує, адже в неї ми додамо корицю, кінзу і селеру, а вони дадуть дуже незвичайний смаковий відтінок. Загалом, готуйте, пробуйте всією сім'єю і насолоджуйтеся!

  • Білокачанна капуста - 2, 5 кілограма
  • Часник - 50 грам
  • Морква - 200 грам
  • Буряк - 50 грам
  • Селера - 100 грам (корінь)
  • Кінза свіжа - 20 грам
  • Сіль - 160 грам
  • Червоний пекучий перець - 2 штуки
  • Чорний перець горошком - 9 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Обкладинка - 0, 5 штуки (паличка)
  • Вода - 3 L
капуста по-вірменськи - фото крок 1
Для початку приготуйте розсіл. Закип'ятіть воду, вкіньте в неї корицю, перець горошком, сіль і лавровий лист. Povarite 2 хвилини і остудіть.
капуста по-вірменськи - фото крок 2
Капусту помийте, розріжте кожен качан на 4 частини. Часник і моркву почистіть. Моркву наріжте кружальцями. Перець помийте, видаліть плодоніжки, селера розріжте на 4 частини. Буряк помийте, почистіть і наріжте пластинками.
капуста по-вірменськи - фото крок 3
Візьміть велику каструлю або бочку. Покладіть пару листя капусти на дно, потім інвестувати kočany, викладаючи в простору між ними всі інші овочі і нарізану кінзу.
капуста по-вірменськи - фото крок 4
Далі залийте бочку остиглим розсолом, а зверху покладіть пару листя капусти. Закрийте її тарілкою, а зверху поставте вантаж.
капуста по-вірменськи - фото крок 5
Дотримуйтеся вимог овочі в такому вигляді 5 діб. Потім приберіть вантаж і зберігайте капусту в холодному місці. Смачного!

Схожі рецепти