Капуста під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва припаде до смаку всім любителям східних ароматів і смаків. Pikantnaya, дуже гостра і апетитна капуста під соусом в домашніх умовах пропонується вашій увазі.
Цей варіант, як приготувати капусту під соусом підійде не всім. Гострота страви може, безумовно, регулюватися, проте воно має східну пікантність, яка робить його особливим.
- Капуста - 0.5 штуки
- Цукор - 1 щіпка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Паста чилі перцю - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Капусту необхідно вимити, обсушити і нашаткувати досить дрібно. Якщо капуста стара, але попередньо її можна розім'яти злегка руками, щоб вона пустила сік.
2. Ось такий скромний набір інгредієнтів, який необхідний в рецепт приготування капусти під соусом. Якщо у вас під рукою немає пасти чилі, її можна замінити томатним соусом, додавши в нього подрібнений або, в крайньому, випадку, мелений чилі.
3. На сковороду налити трохи рослинного масла. Викласти туди капусту і обсмажити на середньому вогні пару хвилин. Потім влити соєвий соус і додати зовсім небагато пасти чилі. Посолити в процесі і додати трохи цукру. Гасити капусту на середньому вогні до готовності.
4. Коли капуста під соусом в домашніх умовах готова, можна за смаком додати ще гостроти на смак або трохи цукру, наприклад.
5. Подавати таку страву до столу можна як гарнір до м'яса або риби, а також в якості низькокалорійного перекусу, наприклад.