Рецепт Капуста під соусом фото

Капуста під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Ця страва припаде до смаку всім любителям східних ароматів і смаків. Pikantnaya, дуже гостра і апетитна капуста під соусом в домашніх умовах пропонується вашій увазі.

Цей варіант, як приготувати капусту під соусом підійде не всім. Гострота страви може, безумовно, регулюватися, проте воно має східну пікантність, яка робить його особливим.

  • Капуста - 0.5 штуки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Паста чилі перцю - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
капуста під соусом - фото крок 1
1. Капусту необхідно вимити, обсушити і нашаткувати досить дрібно. Якщо капуста стара, але попередньо її можна розім'яти злегка руками, щоб вона пустила сік.
капуста під соусом - фото крок 2
2. Ось такий скромний набір інгредієнтів, який необхідний в рецепт приготування капусти під соусом. Якщо у вас під рукою немає пасти чилі, її можна замінити томатним соусом, додавши в нього подрібнений або, в крайньому, випадку, мелений чилі.
капуста під соусом - фото крок 3
3. На сковороду налити трохи рослинного масла. Викласти туди капусту і обсмажити на середньому вогні пару хвилин. Потім влити соєвий соус і додати зовсім небагато пасти чилі. Посолити в процесі і додати трохи цукру. Гасити капусту на середньому вогні до готовності.
капуста під соусом - фото крок 4
4. Коли капуста під соусом в домашніх умовах готова, можна за смаком додати ще гостроти на смак або трохи цукру, наприклад.
капуста під соусом - фото крок 5
5. Подавати таку страву до столу можна як гарнір до м'яса або риби, а також в якості низькокалорійного перекусу, наприклад.

Схожі рецепти