Рецепт Канапе з паштетом фото

Канапе з паштетом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Закусок на столі просто не може бути багато. Хочу як цікавої ідеї запропонувати вам доступний і нескладний варіант, як приготувати канапе з паштетом з курячої печінки в домашніх умовах.

Опис приготування:

Повторити цей простий рецепт канапе з паштетом досить просто навіть для новачка на кухні. Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що після приготування паштету його потрібно відправити в холодильник на пару годин, щоб він як слід застиг. Дуже зручно зробити його заздалегідь. Прикрасити перед подачею канапе можна також зеленню або оливкою.

  • Печінка - 500 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Багет - 1 штука
канапе з паштетом - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зайнятися безпосередньо паштетом. На сковороді розігрійте олію. Печінка вимийте, обсушити, очистіть від плівок при необхідності. Викладіть на сковороду.
канапе з паштетом - фото крок 2
2. На середньому вогні смажте, періодично помішуючи, до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте щіпку чебрецю для більш насиченого аромату. Також ви можете використовувати в цьому простому рецепті канапе з паштетом і інші ароматні спеції або трави.
канапе з паштетом - фото крок 3
3. Коли печінка майже готова, наріжте вершкове масло невеликими кубиками.
канапе з паштетом - фото крок 4
4. У чашу блендера відправте печінку і масло. Збийте все до однорідності. За смаком можете додати ще солі, перцю або спецій. Приберіть готовий паштет в холодильник.
канапе з паштетом - фото крок 5
5. Подавати канапе з паштетом в домашніх умовах можна на скибочках багета або підсмаженому хлібі. Присипте зверху зернами кунжуту і граната - і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти