Канапе з паштетом
(покроковий рецепт з фото)
Закусок на столі просто не може бути багато. Хочу як цікавої ідеї запропонувати вам доступний і нескладний варіант, як приготувати канапе з паштетом з курячої печінки в домашніх умовах.
Повторити цей простий рецепт канапе з паштетом досить просто навіть для новачка на кухні. Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що після приготування паштету його потрібно відправити в холодильник на пару годин, щоб він як слід застиг. Дуже зручно зробити його заздалегідь. Прикрасити перед подачею канапе можна також зеленню або оливкою.
- Печінка - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Чебрець - 1 щіпка
- Багет - 1 штука
1. Насамперед потрібно зайнятися безпосередньо паштетом. На сковороді розігрійте олію. Печінка вимийте, обсушити, очистіть від плівок при необхідності. Викладіть на сковороду.
2. На середньому вогні смажте, періодично помішуючи, до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте щіпку чебрецю для більш насиченого аромату. Також ви можете використовувати в цьому простому рецепті канапе з паштетом і інші ароматні спеції або трави.
3. Коли печінка майже готова, наріжте вершкове масло невеликими кубиками.
4. У чашу блендера відправте печінку і масло. Збийте все до однорідності. За смаком можете додати ще солі, перцю або спецій. Приберіть готовий паштет в холодильник.
5. Подавати канапе з паштетом в домашніх умовах можна на скибочках багета або підсмаженому хлібі. Присипте зверху зернами кунжуту і граната - і подавайте до столу. Смачного!