Камбала в духовці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Камбала - дивовижна риба. У неї плоске тіло? а очі розташовані з одного боку голови. Вона привертає увагу своїм сріблястим кольором, її так і хочеться спробувати!
Борсатися, як і вся морська риба, надзвичайно корисна. Її м'ясо соковите, але при цьому містить малу кількість жиру, всього 3%. У цій рибі міститься 20% білків з відмінно збалансованим складом амінокислот, які легко засвоюються організмом. Крім цього, в м'ясі камбали міститься безліч вітамінів і мікроелементів, таких як вітаміни А, В, Е, залізо, цинк, йод. Саме тому дієтологи рекомендують регулярно включати в свій раціон цю рибу. І сьогодні ми з вами подивимося рецепт страви камбала в духовці з картоплею з фото, і спробуємо його приготувати! Буде дуже смачно; ) поїхали!
- Борсатися - 800 грам (невеликі тушки)
- Помідори - 200 грам
- Картопля - 450 грам
- Крем - 150 грам
- Зелений горошок - 100 грам (консервований)
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Камбалу моєму, очищаємо і знімаємо шкіру. Збризгуємо лимонним соком.
Деко для запікання змащуємо маслом і викладаємо на нього горошок.
Помідори миємо й нарізаємо кружальцями.
Викладаємо помідори поверх горошку, заливаємо все це половиною склянки окропу.
Камбала солі і PERC, викладаємо на помідори.
Картопля моєму, очищаємо і нарізаємо кружечками. Викладаємо картопля поверх камбали.
В окремій тарілочці змішуємо 2 столові ложки рослинної олії, сіль і сметану.
Поливаємо приготовленої сумішшю картоплю (можна посипати зверху тертим сиром). Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Готово!
Можна також посипати готову рибу зеленню. Смачного!
Можна також посипати готову рибу зеленню. Смачного!