Камбала в духовці зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий рецепт приготування камбали в духовці зі сметаною. Ви витратите зовсім небагато часу, а отримаєте смачне і корисне гаряче блюдо. Пробуємо!
Готуємо камбалу в духовці зі сметаною в домашніх умовах. Для цього треба почистити рибу, приготувати соус і запекти. Потім додамо гарнір і доведемо до готовності. Поїхали!
- Борсатися - 1 кілограм (філе)
- Цибуля - 2-3 зубчиків
- Крем - 1 Склянка
- Приправа для риби - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Картопля - За смаком
- Перець чилі - За смаком
Моєму філе в холодній воді.
Цибуля очищаємо від шкірки, промиваємо в холодній воді і обдаємо гарячої води, щоб позбутися від гіркоти.
Перемішуємо лук зі сметаною.
Викладаємо рибу в форму для запікання, змащену маслом і посипану сіллю і приправами. Рибу також солимо і посипаємо приправами на свій смак.
Викладаємо зверху лук зі сметаною.
Відправляємо блюдо в духовку на 30 хвилин. Виймаємо, викладаємо навколо картопля, нарізаний перець. Картопля спершу чистимо, приправляем перцем. Відправляємо блюдо в духовку ще на 10 хвилин.