Камбала в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Існують десятки способів смачно приготувати камбалу. Я вважаю за краще запікати її в духовці, тому нижче представлений рецепт приготування камбали в духовці.
Щоб приготувати камбалу в духовці, необхідно почати з підготовки тушки. Після слід змішати соус і натерти його на тушку. Викладаємо зверху помідори, загортаємо все в фольгу і запікаємо в духовці.
- Борсатися - 4 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Сік і цедра лимона - 1 штука
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Провести Туск. Видаляємо хвости, плавники. Моєму в холодній воді, обтирає паперовим рушником.
В окремій мисці змішуємо, сметану, терту цедру лимона, подрібнений кріп.
Ставимо тушку на фольгу, натираємо сметанним соусом.
Нарізаємо помідори кружками і викладаємо зверху риби.
Натираємо зверху сиру.
Загортаємо рибу у фольгу. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом півгодини.
Готову камбалу подаємо до столу.