Рецепт Камбала в духовці фото

Камбала в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Існують десятки способів смачно приготувати камбалу. Я вважаю за краще запікати її в духовці, тому нижче представлений рецепт приготування камбали в духовці.

Опис приготування:

Щоб приготувати камбалу в духовці, необхідно почати з підготовки тушки. Після слід змішати соус і натерти його на тушку. Викладаємо зверху помідори, загортаємо все в фольгу і запікаємо в духовці.

  • Борсатися - 4 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Сік і цедра лимона - 1 штука
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
камбала в духовці - фото крок 1
Провести Туск. Видаляємо хвости, плавники. Моєму в холодній воді, обтирає паперовим рушником.
камбала в духовці - фото крок 2
В окремій мисці змішуємо, сметану, терту цедру лимона, подрібнений кріп.
камбала в духовці - фото крок 3
Ставимо тушку на фольгу, натираємо сметанним соусом.
камбала в духовці - фото крок 4
Нарізаємо помідори кружками і викладаємо зверху риби.
камбала в духовці - фото крок 5
Натираємо зверху сиру.
камбала в духовці - фото крок 6
Загортаємо рибу у фольгу. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом півгодини.
камбала в духовці - фото крок 7
Готову камбалу подаємо до столу.

Схожі рецепти