Камбала з овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати смачне і корисне блюдо з риби з овочами. Готується воно в духовці, тому корисно подвійно. Його можна їсти і в свята, і в будні дні. І діткам, і дорослим.
Борсатися - риба в міру жирна, з невеликою кількістю кісток. Готувати її дуже легко. Багато радять перед приготуванням видаляти темну шкіру з риби, кажуть, що вона псує смак страви. Спробуйте приготувати камбалу з шкірою і без, і тоді виберіть для себе найбільш прийнятний варіант. Я пропоную вам скористатися рецептом приготування камбали з овочами в духовці. Приготована за цим рецептом камбала буде смачною і соковитою, і вам не доведеться стояти над плитою під час готування. Розповідаю, як приготувати камбалу з овочами в духовці. Можете додати і інші овочі, наприклад - перець, баклажан, морква. Дійте, і смачного вам страви!
- Борсатися - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Кабачок - 1 штука (невеликий)
- Сметана або майонез - 100 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Приправа для риби - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки