Какао з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом горіхового какао. Це густий, солодкий напій зі смаком фундука. Горіхи і шоколад - ідеальне поєднання! Какао виходить дуже смачним, як справжній десерт.
Докладніше, як приготувати какао з горіхами, я розповім нижче. Фундук можна замінити на 1-2 ст. L. Мигдальної муки або горіховою пастою. За бажанням в какао можна додати корицю і апельсинову цедру. Замість сиропу можна використовувати цукор, краще тростинний. Такий напій просто створений для холодних зиязиках вечорів.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вершки - 30 мілілітрів(20% жирності)
- Сироп агави - 1-2 Ст. Ложок
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Funduk - 25 грам (смажений)
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Шоколад - 20 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть фундук в крихту.
Змішайте з какао і мускатним горіхом.
Змішайте отриману суміш з молоком і сиропом. Доведіть до кипіння на слабкому вогні. provara 2-4 хвилини.
Шоколад натріть на дрібній тертці.
Спіньте вершки.
Разлейте какао по чашкам, викладіть зверху пінку і посипте тертим шоколадом.
Какао з горіхами готове, смачного!