Бісквіт з какао порошком і сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Потрібен ідеальний бісквіт для торта? Тоді приготуйте бісквіт з какао порошком і сметаною. Повітряний, з насиченим шоколадним смаком бісквіт не вимагає просочення і відмінно поєднується з масляним кремом.
Рецептів бісквітів дуже багато, і у кожного є свій ідеальний улюблений рецепт. Хтось любить класичний, а хтось - з різними добавками. Якщо потрібно дізнатися, як приготувати бісквіт з какао порошком і сметаною, то мій рецепт відмінно для цього підійде. Бісквіт виходить ніжним, ароматним і досить вологим.
- Крем - 200 грам
- Какао порошок - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 200 грам
Масло кімнатної температури з'єднуємо з цукром і збиваємо до утворення пишної маси.
Не перестаючи збивати, додаємо яйця.
Потім додаємо сметану і збиваємо далі до однорідності.
Просіяне борошно, розпушувач і какао порошок акуратно додаємо в тісто і перемішуємо.
Викладаємо тісто в змащену вершковим маслом чашу мультиварки.
Включаємо мультиварку на режим "випічка" і час 45-50 хвилин. Акуратно викладіть готовий бісквіт на решітку, щоб остигав.