Кабачкова ікра з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкова ікра - смачна закуска з найдоступніших овочів! Рецептів приготування існує багато, я пропоную спробувати кабачкову ікру з квасолею. Виходить ситніше і корисніше.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати кабачкову ікру з квасолею. Якщо вам більше подобається однорядная кабачкова ікра, то подрібніть блендером суміш до додавання квасолі. Квасоля для цього рецепта підійде будь-яка, але особливо рекомендую сорт "чорний очей" . Вона швидко розварюється, і добре поєднується з овочами. Подавайте закуску на хрустких житніх хлібці і насолоджуйтеся смаком!
- Кабачки - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Томатна паста - 70-100 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль - 20 грам
- Цукор - 15 грам
- Оцет 9% - 30 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Квасоля - 70-80 грам
Підготуйте всі інгредієнти. Квасоля замочіть у воді на 4-6 годин.
Відваріть квасоля півгодини в киплячій воді.
Моркву і цибулю наріжте кубиками. Обсмажте з рослинним маслом до золотистого кольору.
Кабачки наріжте на дрібні кубики і обсмажте окремо на сковороді.
Додайте до кабачків цибулю, морква, томатну пасту, рослинна олія, подрібнений часник, сіль і цукор. Тушкуйте все разом приблизно 20-30 хвилин. В кінці влийте оцет.
Додайте варену квасолю, перемішайте. Тушкуйте все разом ще 5-10 хвилин.
Розкладіть ікру по стерилізованих банках, закрийте кришкою і залиште до повного охолодження.
Кабачкова ікра з квасолею готова, смачного!