Рецепт Кабачкова ікра з квасолею фото

Кабачкова ікра з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На вечерю, Легка вечеря
Заготовки, Консервація

Кабачкова ікра - смачна закуска з найдоступніших овочів! Рецептів приготування існує багато, я пропоную спробувати кабачкову ікру з квасолею. Виходить ситніше і корисніше.

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати кабачкову ікру з квасолею. Якщо вам більше подобається однорядная кабачкова ікра, то подрібніть блендером суміш до додавання квасолі. Квасоля для цього рецепта підійде будь-яка, але особливо рекомендую сорт "чорний очей" . Вона швидко розварюється, і добре поєднується з овочами. Подавайте закуску на хрустких житніх хлібці і насолоджуйтеся смаком!

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Томатна паста - 70-100 грам
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль - 20 грам
  • Цукор - 15 грам
  • Оцет 9% - 30 мілілітрів
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Квасоля - 70-80 грам
кабачкова ікра з квасолею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Квасоля замочіть у воді на 4-6 годин.
кабачкова ікра з квасолею - фото крок 2
Відваріть квасоля півгодини в киплячій воді.
кабачкова ікра з квасолею - фото крок 3
Моркву і цибулю наріжте кубиками. Обсмажте з рослинним маслом до золотистого кольору.
кабачкова ікра з квасолею - фото крок 4
Кабачки наріжте на дрібні кубики і обсмажте окремо на сковороді.
кабачкова ікра з квасолею - фото крок 5
Додайте до кабачків цибулю, морква, томатну пасту, рослинна олія, подрібнений часник, сіль і цукор. Тушкуйте все разом приблизно 20-30 хвилин. В кінці влийте оцет.
кабачкова ікра з квасолею - фото крок 6
Додайте варену квасолю, перемішайте. Тушкуйте все разом ще 5-10 хвилин.
кабачкова ікра з квасолею - фото крок 7
Розкладіть ікру по стерилізованих банках, закрийте кришкою і залиште до повного охолодження.
кабачкова ікра з квасолею - фото крок 8
Кабачкова ікра з квасолею готова, смачного!

Схожі рецепти