Кабачкова ікра в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Відтоді, як у мене з'явилася пароварка, всі гарніри і більшість основних страв я готую в ній. І ось спробувала рецепт приготування кабачкової ікри в пароварці. Вийшло приголомшливо!
Інгредієнтів, побачити, як, потрібно не багато. Тому що всі вони будуть готується в чаші для рису. Вийде одна баночка на зиму або одна салатниця до столу Приступимо. Отже, рецепт кабачкової ікри в пароварці:
1. Бажано взяти молодий кабачок, ще молочний. Натріть його на крупній тертці, прямо з шкіркою і насінням. Якщо ж у вас кабачок постарше, то тоді очистіть його від шкірки і насіння.
2. Почистіть моркву. І натріть теж на крупній тертці.
3. Цибулину очистіть і нарубати дрібними кубиками.
4. Помідори (візьміть невеликі) промийте і видаліть підставу підніжки. Наріжте маленькими кубиками.
5. Всі овочі перемішайте, додайте сіль, цукор і соняшникову олію. До речі, якщо ви не хочете ніякого масла в своїй кабачкової ікри, то можете не додавати. І без нього добре виходить.
6. Викладіть ще сиру кабачкову ікру в чашу для рису і готуйте в пароварці 35 хвилин.
7. Почистіть часник і наріжте його дуже маленькими кубиками.
8. По закінченню часу, в чашу для рису додайте часник і томатну пасту. Все перемішайте і готуйте ще 20 хвилин.
9. Якщо ви хочете закатати ікру, то оцет можна додавати не в неї, а в стерилізовану баночку. 1 чайної ложки 9% оцту вистачить. Тільки ікру кладіть ще гарячою!
10. Якщо ж кабачкова ікра в пароварці у вас піде, як закуска до сьогоднішнього вечері або свята, то дайте їй трохи охолонути. А потім викладіть в салатницю і прикрасьте зеленню.
Смачного!
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Бажано взяти молодий кабачок, ще молочний. Натріть його на крупній тертці, прямо з шкіркою і насінням. Якщо ж у вас кабачок постарше, то тоді очистіть його від шкірки і насіння.
2. Почистіть моркву. І натріть теж на крупній тертці.
3. Цибулину очистіть і нарубати дрібними кубиками.
4. Помідори (візьміть невеликі) промийте і видаліть підставу підніжки. Наріжте маленькими кубиками.
5. Всі овочі перемішайте, додайте сіль, цукор і соняшникову олію. До речі, якщо ви не хочете ніякого масла в своїй кабачкової ікри, то можете не додавати. І без нього добре виходить.
6. Викладіть ще сиру кабачкову ікру в чашу для рису і готуйте в пароварці 35 хвилин.
7. Почистіть часник і наріжте його дуже маленькими кубиками.
8. По закінченню часу, в чашу для рису додайте часник і томатну пасту. Все перемішайте і готуйте ще 20 хвилин.
9. Якщо ви хочете закатати ікру, то оцет можна додавати не в неї, а в стерилізовану баночку. 1 чайної ложки 9% оцту вистачить. Тільки ікру кладіть ще гарячою!
10. Якщо ж кабачкова ікра в пароварці у вас піде, як закуска до сьогоднішнього вечері або свята, то дайте їй трохи охолонути. А потім викладіть в салатницю і прикрасьте зеленню.
Смачного!