Кабачкова ікра в мультиварці Поларіс
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі рецепт кабачкової ікри в мультиварці Поларіс. Мультиварка - відмінний помічник на кухні, і з її допомогою ікра вийде дуже смачною.
Рецепт кабачкової ікри в мультиварці Поларіс вигляди так:
1. Підготуйте мультиварку. В її каструлю налийте олію і закрийте кришку. Поставте мультиварку на режим "коричневий" .
2. Коли пролунає сигнал мультиварки в каструлю кладемо дрібно нашатковану цибулю. Кришку закриваємо, включаємо той же режим і смажимо цибулю 10 хвилин.
2. Почистіть і натріть моркву на великій тертці. Додайте її до цибулі після його готовності і обсмажуйте всі разом ще 10 хвилин під закритою кришкою.
3. Кабачки почистіть від шкірки і насіння. Наріжте невеликими кубиками і додайте до цибулі і моркви. Перемішайте. Гасіть все разом під закритою кришкою ще 15 хвилин.
4. Через 15 хвилин поміняйте режим з "коричневого" на"& Quot Суп; , нехай овочі гасяться самостійно приблизно 1 час 20 хвилин.
5. Через годину відкрийте кришку і додайте в овочі сіль, перець, томатну пасту, дрібно нарізаний часник. Перешкодьте. Закрийте кришку і тушкуйте до сигналу.
6. Якщо ви хочете з'їсти ікру відразу, то ікра вже готова! Залишилося тільки подрібнити (в блендері або через м'ясорубку) або залиште шматочки цілими, як вам хочеться.
7. Якщо ж ви хочете заготовити кабачкову ікру в мультиварці Поларіс на зиму, то додайте в каструлю одну столову ложку оцту і варіть на режимі "суп" ще приблизно 40 хвилин.
Вам обов'язково сподобається!
- Кабачок - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 4 штуки (цибулини середньої величини.)
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте мультиварку. В її каструлю налийте олію і закрийте кришку. Поставте мультиварку на режим "коричневий" .
2. Коли пролунає сигнал мультиварки в каструлю кладемо дрібно нашатковану цибулю. Кришку закриваємо, включаємо той же режим і смажимо цибулю 10 хвилин.
2. Почистіть і натріть моркву на великій тертці. Додайте її до цибулі після його готовності і обсмажуйте всі разом ще 10 хвилин під закритою кришкою.
3. Кабачки почистіть від шкірки і насіння. Наріжте невеликими кубиками і додайте до цибулі і моркви. Перемішайте. Гасіть все разом під закритою кришкою ще 15 хвилин.
4. Через 15 хвилин поміняйте режим з "коричневого" на"& Quot Суп; , нехай овочі гасяться самостійно приблизно 1 час 20 хвилин.
5. Через годину відкрийте кришку і додайте в овочі сіль, перець, томатну пасту, дрібно нарізаний часник. Перешкодьте. Закрийте кришку і тушкуйте до сигналу.
6. Якщо ви хочете з'їсти ікру відразу, то ікра вже готова! Залишилося тільки подрібнити (в блендері або через м'ясорубку) або залиште шматочки цілими, як вам хочеться.
7. Якщо ж ви хочете заготовити кабачкову ікру в мультиварці Поларіс на зиму, то додайте в каструлю одну столову ложку оцту і варіть на режимі "суп" ще приблизно 40 хвилин.
Вам обов'язково сподобається!