Рецепт Суп зі свининою в мультиварці Поларіс фото

Суп зі свининою в мультиварці Поларіс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Морква , Горох
На обід
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати суп зі свининою в мультиварці Поларіс. Це дуже насичений і ситний суп на м'ясі з горохом. Звичайно? готувати його можна в будь-який інший мультиварці.

Опис приготування:

Гороховий суп зі свининою - це вже своєрідна класика російської кухні. Такий суп дуже люблять чоловіки, адже він настільки поживний і ситний, що цілком може замінити повноцінний обід.

Приготувати такий наваристий і поживний супчик повинна вміти кожна господиня.

  • Свинина - 300 грам
  • Горох - 1 Склянка
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
суп зі свининою в мультиварці Поларіс - фото крок 1
Насамперед промиємо і обсушити м'ясо / Потім наріжемо його небольгмі шматочками і почнемо обсмажувати в мудьтіварке. Паралельно чистимо і ріжемо дрібно цибулю, морква трьом на Тереку. Кладемо ці овочі і вершкове масло до м'яса і смажимо до м'якості /
суп зі свининою в мультиварці Поларіс - фото крок 2
Стакан гороху добре промиваємо, а потім засипаємо його в чашу мультваркі. Кип'ятимо воду і заливаємо її в чашу так, щоб горох виявився покритим. Готуємо в режимі"Гасіння" 1, 5-2 години в залежності від сорту гороху.
суп зі свининою в мультиварці Поларіс - фото крок 3
Приблизно через годину починаємо чистити картоплю. Його ріжемо шматочками режнему розміру і відправляємо в суп. Перевіряємо горох на готовність. Якщо він вже майже м'який, варимо 10 хвилин і включаємо мультиварку на"Підігрів" з 20 хвилин.
суп зі свининою в мультиварці Поларіс - фото крок 4
Для 10 хвилин до кінця готування додаємо сіль і спеції для супу до смаку. Все перемішуємо. Подавайте суп зі свіжою зеленню і сметаною.

Схожі рецепти