Суп зі свининою в мультиварці Поларіс
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати суп зі свининою в мультиварці Поларіс. Це дуже насичений і ситний суп на м'ясі з горохом. Звичайно? готувати його можна в будь-який інший мультиварці.
Гороховий суп зі свининою - це вже своєрідна класика російської кухні. Такий суп дуже люблять чоловіки, адже він настільки поживний і ситний, що цілком може замінити повноцінний обід.
Приготувати такий наваристий і поживний супчик повинна вміти кожна господиня.
- Свинина - 300 грам
- Горох - 1 Склянка
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Насамперед промиємо і обсушити м'ясо / Потім наріжемо його небольгмі шматочками і почнемо обсмажувати в мудьтіварке. Паралельно чистимо і ріжемо дрібно цибулю, морква трьом на Тереку. Кладемо ці овочі і вершкове масло до м'яса і смажимо до м'якості /
Стакан гороху добре промиваємо, а потім засипаємо його в чашу мультваркі. Кип'ятимо воду і заливаємо її в чашу так, щоб горох виявився покритим. Готуємо в режимі "гасіння" 1, 5-2 години в залежності від сорту гороху.
Приблизно через годину починаємо чистити картоплю. Його ріжемо шматочками режнему розміру і відправляємо в суп. Перевіряємо горох на готовність. Якщо він вже майже м'який, варимо 10 хвилин і включаємо мультиварку на "підігрів" з 20 хвилин.
Для 10 хвилин до кінця готування додаємо сіль і спеції для супу до смаку. Все перемішуємо. Подавайте суп зі свіжою зеленню і сметаною.