Рецепт Кабачки, запечені в мультиварці фото

Кабачки, запечені в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершки , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо стояти над розжареною плитою влітку сил немає, пропоную скористатися цим простим рецептом кабачків, запечених в мультиварці. Смачно, соковито і дуже просто! Спробуйте обов'язково!

Опис приготування:

Хочу вам розповісти, як приготувати кабачки, запечені в мультиварці. Виходить смачно, головне - підходите періодично до мультиварці і перевіряйте готовність вашого страви. Адже у кожної мультиварки своя потужність, тому часу може знадобитися трохи більше або менше зазначеного в рецепті. Бажаю удачі!

  • Кабачки - 4 штуки
  • Сир твердий - 250 грам (краще взяти сир різних сортів )
  • Вершки - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
кабачки, запечені в мультиварці - фото крок 1
1. Кабачки миємо, обсушуємо (наприклад, паперовим рушником) і нарізаємо товстими шматками. Ретельно натираємо кожен шматок сіллю і спеціями за смаком. Дно мультиварки змажемо маслом. Викладаємо шматки щільно один до одного.
кабачки, запечені в мультиварці - фото крок 2
2. Заливаємо вершками і додаємо приблизно половину від загальної кількості тертого сиру. В режимі"Гасіння" тримаємо кабачки годину, потім на 30-40 хвилин включаємо режим"Випічка" і готуємо без кришки.
кабачки, запечені в мультиварці - фото крок 3
3. Готуємо до тих пір, поки вершки осядуть і згорнуться, потім додамо залишився сир і чекаємо, поки верхівки зарумянятся.
кабачки, запечені в мультиварці - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти