Рецепт Кабачки, запечені в мультиварці фото

Кабачки, запечені в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Вершки, Кабачок
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо стояти над розжареною плитою влітку сил немає, пропоную скористатися цим простим рецептом кабачків, запечених в мультиварці. Смачно, соковито і дуже просто! Спробуйте обов'язково!

Хочу вам розповісти, як приготувати кабачки, запечені в мультиварці. Виходить смачно, головне - підходите періодично до мультиварці і перевіряйте готовність вашого страви. Адже у кожної мультиварки своя потужність, тому часу може знадобитися трохи більше або менше зазначеного в рецепті. Бажаю удачі!

  • Кабачки - 4 штуки
  • Сир твердий - 250 грам (краще взяти сир різних сортів )
  • Вершки - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
кабачки, запечені в мультиварці - фото крок 1
1. Кабачки миємо, обсушуємо (наприклад, паперовим рушником) і нарізаємо товстими шматками. Ретельно натираємо кожен шматок сіллю і спеціями за смаком. Дно мультиварки змажемо маслом. Викладаємо шматки щільно один до одного.
кабачки, запечені в мультиварці - фото крок 2
2. Заливаємо вершками і додаємо приблизно половину від загальної кількості тертого сиру. В режимі "гасіння" тримаємо кабачки годину, потім на 30-40 хвилин включаємо режим "випічка" і готуємо без кришки.
кабачки, запечені в мультиварці - фото крок 3
3. Готуємо до тих пір, поки вершки осядуть і згорнуться, потім додамо залишився сир і чекаємо, поки верхівки зарумянятся.
кабачки, запечені в мультиварці - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти