Кабачки, запечені в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо стояти над розжареною плитою влітку сил немає, пропоную скористатися цим простим рецептом кабачків, запечених в мультиварці. Смачно, соковито і дуже просто! Спробуйте обов'язково!
Хочу вам розповісти, як приготувати кабачки, запечені в мультиварці. Виходить смачно, головне - підходите періодично до мультиварці і перевіряйте готовність вашого страви. Адже у кожної мультиварки своя потужність, тому часу може знадобитися трохи більше або менше зазначеного в рецепті. Бажаю удачі!
- Кабачки - 4 штуки
- Сир твердий - 250 грам (краще взяти сир різних сортів )
- Вершки - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Кабачки миємо, обсушуємо (наприклад, паперовим рушником) і нарізаємо товстими шматками. Ретельно натираємо кожен шматок сіллю і спеціями за смаком. Дно мультиварки змажемо маслом. Викладаємо шматки щільно один до одного.
2. Заливаємо вершками і додаємо приблизно половину від загальної кількості тертого сиру. В режимі "гасіння" тримаємо кабачки годину, потім на 30-40 хвилин включаємо режим "випічка" і готуємо без кришки.
3. Готуємо до тих пір, поки вершки осядуть і згорнуться, потім додамо залишився сир і чекаємо, поки верхівки зарумянятся.
4. Смачного!