Рецепт Кабачки фаршировані, запечені в мультиварці фото

Кабачки фаршировані, запечені в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як зробити кабачки фаршировані, запечені в мультиварці в домашніх умовах. Це просто і легко, адже мультиварка готує вечерю замість вас, ще й корисні речовини зберігає!

Опис приготування:

Головне, про що варто пам'ятати, якщо ви готуєте в мультиварці, так це про час готування. Залежно від потужності вашої мультиварки час буде зміняться. Так що просто стежте, коли фарш буде готовий, сир зарум'яниться, а кабачки стануть м'якими - блюдо готово! сподіваюся, вам мій рецепт кабачків фаршированих, запечених в мультиварці, сподобається!

  • Кабачки - 2 штуки (я використовувала цукіні)
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Фарш - 200 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
кабачки фаршировані, запечені в мультиварці - фото крок 1
1. Фарш змішаємо з дрібно порізаними помідорами, цибулею, сметаною і спеціями. Повинна вийде однорідна в'язка маса.
кабачки фаршировані, запечені в мультиварці - фото крок 2
2. Кабачки нарізаємо великими шматками поперек, потім кожен шматочок перевернемо і виріжемо ножем серединку. Фаршируємо"барила" фаршем, посипаємо сиром і в режимі"Випічка" готуємо півгодини.
кабачки фаршировані, запечені в мультиварці - фото крок 3
3. Готово! Смачного!

Схожі рецепти