Кабачки фаршировані, запечені в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як зробити кабачки фаршировані, запечені в мультиварці в домашніх умовах. Це просто і легко, адже мультиварка готує вечерю замість вас, ще й корисні речовини зберігає!
Головне, про що варто пам'ятати, якщо ви готуєте в мультиварці, так це про час готування. Залежно від потужності вашої мультиварки час буде зміняться. Так що просто стежте, коли фарш буде готовий, сир зарум'яниться, а кабачки стануть м'якими - блюдо готово! сподіваюся, вам мій рецепт кабачків фаршированих, запечених в мультиварці, сподобається!
- Кабачки - 2 штуки (я використовувала цукіні)
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Фарш - 200 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Фарш змішаємо з дрібно порізаними помідорами, цибулею, сметаною і спеціями. Повинна вийде однорідна в'язка маса.
2. Кабачки нарізаємо великими шматками поперек, потім кожен шматочок перевернемо і виріжемо ножем серединку. Фаршируємо "барила" фаршем, посипаємо сиром і в режимі "випічка" готуємо півгодини.
3. Готово! Смачного!