Рецепт Кабачки, запечені з помідорами в мультиварці фото

Кабачки, запечені з помідорами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Таке блюдо, як кабачки, запечені з помідорами в мультиварці в домашніх умовах готуються дуже просто. Це відмінний варіант дієтичного, пісного або вегетаріанського обіду або вечері. Рекомендую!

Опис приготування:

Рецепт приготування кабачків, запечених з помідорами в мультиварці простий, і зусиль багато від вас не зажадає. Якщо особливих умов виробники вашої мультиварки не вимагають, то спробуйте запекти помідори, як я - в пакеті або фользі. Так, чаша мультиварки залишиться чистою, а помідори не пригорять!

  • Кабачки - 500 грам
  • Помідори - 500 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
кабачки, запечені з помідорами в мультиварці - фото крок 1
1. Овочі миємо й обсушуємо. Нарізаємо помідори часточками, знімаючи шкірку. Якщо кабачок старий, шкурку теж можна очистити. Кабачок ріжемо кружечками.
кабачки, запечені з помідорами в мультиварці - фото крок 2
2. Щоб сік від томатів не пригоріла до мультиварці, я овочі запікаю у фользі або в пакеті. У пакет складаємо городину, додамо рослинне масло, подрібнений часник і спеції. Потім пакет встряхиваем, зав'язувати не треба. Розміщуємо в чашу мультиварки.
кабачки, запечені з помідорами в мультиварці - фото крок 3
3. В режимі"Гасіння" тримаємо 10-15 хвилин, потім в режимі"Випічки" готуємо, поки помідори не потемніють, а кабачки не зарум'яниться і не стануть м'якими. Прикрашаємо зеленню і подаємо!

Схожі рецепти