Кабачки, запечені з помідорами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо, як кабачки, запечені з помідорами в мультиварці в домашніх умовах готуються дуже просто. Це відмінний варіант дієтичного, пісного або вегетаріанського обіду або вечері. Рекомендую!
Рецепт приготування кабачків, запечених з помідорами в мультиварці простий, і зусиль багато від вас не зажадає. Якщо особливих умов виробники вашої мультиварки не вимагають, то спробуйте запекти помідори, як я - в пакеті або фользі. Так, чаша мультиварки залишиться чистою, а помідори не пригорять!
- Кабачки - 500 грам
- Помідори - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
1. Овочі миємо й обсушуємо. Нарізаємо помідори часточками, знімаючи шкірку. Якщо кабачок старий, шкурку теж можна очистити. Кабачок ріжемо кружечками.
2. Щоб сік від томатів не пригоріла до мультиварці, я овочі запікаю у фользі або в пакеті. У пакет складаємо городину, додамо рослинне масло, подрібнений часник і спеції. Потім пакет встряхиваем, зав'язувати не треба. Розміщуємо в чашу мультиварки.
3. В режимі "гасіння" тримаємо 10-15 хвилин, потім в режимі "випічки" готуємо, поки помідори не потемніють, а кабачки не зарум'яниться і не стануть м'якими. Прикрашаємо зеленню і подаємо!