Запечені кабачки з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Чудове поєднання продуктів, помідори прекрасно доповнюють кабачки.
До кабачків і помідорів для букета я додаю часник, орегано, перець чорний мелений. Все це запікається в духовці з оливковою олією.
- Кабачок - 1 штука (середній або великий)
- Пмідори - 2-3 штук
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Орегано - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
1. Приготуємо продукти. Овочі ретельно вимийте, часник очистіть.
2. Кабачок ріжемо кільцями, солимо і укладаємо в глибоку форму для запікання. Ми залишаємо на 10 хвилин.
3. Масло змішуємо з часником, перцем і орегано.
4. Викладаємо помідори і рясно поливаємо ароматним маслом овочі. Відправляємо в духовку ін температурі 180 градусів на 40 хвилин.
5. Запечені овочі готові.
6. Прикрашаємо петрушкою і подаємо до столу теплими. Смачного!