Рецепт Кабачки, запечені під соусом фото

Кабачки, запечені під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Кабачок
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Кабачки, запечені під соусом, виходять дуже соковиті, вони зберігають свій ніжний смак і форму.

Подаються кабачки під соусом порційно в теплому вигляді. Блюдо низькокалорійне. Для приготування соусу я використовувала кефір і нежирну сметану.

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Яйця варені - 2 штуки
  • Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
кабачки, запечені під соусом - фото крок 1
1. Приготуємо продукти.
кабачки, запечені під соусом - фото крок 2
2. Спочатку потрібно приготувати соус для кабачків. Для це трьом варені яйця, тиснемо часник, дрібно рубаємо зелень.
кабачки, запечені під соусом - фото крок 3
3. Додаємо до яєць сметану, кефір, зелень, гірчицю, спеції. Перемішуємо. Соус готовий.
кабачки, запечені під соусом - фото крок 4
4. Кабачок ріжемо кубиками невеликого розміру. Солимо.
кабачки, запечені під соусом - фото крок 5
5. Розкладаємо по формах вогнетривким. Не до самого верху і не трамбуємо, залишаючи місце між шматочками кабачка для соусу.
кабачки, запечені під соусом - фото крок 6
6. Заливаємо соусом кабачки, зверху кладемо колечка помідорів, їх теж поливаємо соусом. Використовуємо улюблені спеції.
кабачки, запечені під соусом - фото крок 7
7. Запікаємо при 200 градусах хвилин 20-25. Готово!

Схожі рецепти