Кабачки, запечені під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки, запечені під соусом, виходять дуже соковиті, вони зберігають свій ніжний смак і форму.
Подаються кабачки під соусом порційно в теплому вигляді. Блюдо низькокалорійне. Для приготування соусу я використовувала кефір і нежирну сметану.
- Кабачок - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кефір - 100 мілілітрів
- Крем - 100 мілілітрів
- Яйця варені - 2 штуки
- Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти.
2. Спочатку потрібно приготувати соус для кабачків. Для це трьом варені яйця, тиснемо часник, дрібно рубаємо зелень.
3. Додаємо до яєць сметану, кефір, зелень, гірчицю, спеції. Перемішуємо. Соус готовий.
4. Кабачок ріжемо кубиками невеликого розміру. Солимо.
5. Розкладаємо по формах вогнетривким. Не до самого верху і не трамбуємо, залишаючи місце між шматочками кабачка для соусу.
6. Заливаємо соусом кабачки, зверху кладемо колечка помідорів, їх теж поливаємо соусом. Використовуємо улюблені спеції.
7. Запікаємо при 200 градусах хвилин 20-25. Готово!