Кабачки з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Пікантні, соковиті і дуже смачні кабачки з морквою по-корейськи в домашніх умовах - це класний варіант закуски для щоденного столу. Спробуйте, можливо, вам теж сподобається.
1. Для початку вимийте кабачки і обсушити трохи, наріжте невеликими скибочками.
2. Підготуйте каструлю, налийте в неї воду і доведіть до кипіння.
3. Всипте сіль і цукор, перемішайте до розчинення і викладіть кабачки.
4. Налийте оцет і доведіть до кипіння. Після проваріть буквально 3 хвилини і зніміть з вогню.
5. Кабачки готові, але їх потрібно остудити.
6. Підготуйте глибокий салатник, в який викладіть остиглі кабачки і моркву.
7. Пропустіть через прес часник і додайте в салатник (в рецепт приготування кабачків з морквою по-корейськи можна використовувати також мелений часник, наприклад).
8. Все як слід перемішайте, додайте трохи перцю за смаком - червоного або чорного.
9. Вимийте зелень, обсушити і подрібніть.
10. Перемішайте все акуратно і залиште в холодильнику на 2-3 годину.
11. Перед подачею можна додатково побризкати оливковою олією і присипати спеціями. Ось і весь секрет, як зробити кабачки з морквою по-корейськи. Смачно, просто, пікантно і апетитно!
Пригощайтеся.
- Кабачки - 3 штуки
- Морква по-корейськи - 300 грам
- Часник - 1-3 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 100 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
2. Підготуйте каструлю, налийте в неї воду і доведіть до кипіння.
3. Всипте сіль і цукор, перемішайте до розчинення і викладіть кабачки.
4. Налийте оцет і доведіть до кипіння. Після проваріть буквально 3 хвилини і зніміть з вогню.
5. Кабачки готові, але їх потрібно остудити.
6. Підготуйте глибокий салатник, в який викладіть остиглі кабачки і моркву.
7. Пропустіть через прес часник і додайте в салатник (в рецепт приготування кабачків з морквою по-корейськи можна використовувати також мелений часник, наприклад).
8. Все як слід перемішайте, додайте трохи перцю за смаком - червоного або чорного.
9. Вимийте зелень, обсушити і подрібніть.
10. Перемішайте все акуратно і залиште в холодильнику на 2-3 годину.
11. Перед подачею можна додатково побризкати оливковою олією і присипати спеціями. Ось і весь секрет, як зробити кабачки з морквою по-корейськи. Смачно, просто, пікантно і апетитно!
Пригощайтеся.