Рецепт Кабачки з морквою по-корейськи фото

Кабачки з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пікантні, соковиті і дуже смачні кабачки з морквою по-корейськи в домашніх умовах - це класний варіант закуски для щоденного столу. Спробуйте, можливо, вам теж сподобається.

Опис приготування:

1. Для початку вимийте кабачки і обсушити трохи, наріжте невеликими скибочками.

2. Підготуйте каструлю, налийте в неї воду і доведіть до кипіння.

3. Всипте сіль і цукор, перемішайте до розчинення і викладіть кабачки.

4. Налийте оцет і доведіть до кипіння. Після проваріть буквально 3 хвилини і зніміть з вогню.

5. Кабачки готові, але їх потрібно остудити.

6. Підготуйте глибокий салатник, в який викладіть остиглі кабачки і моркву.

7. Пропустіть через прес часник і додайте в салатник (в рецепт приготування кабачків з морквою по-корейськи можна використовувати також мелений часник, наприклад).

8. Все як слід перемішайте, додайте трохи перцю за смаком - червоного або чорного.

9. Вимийте зелень, обсушити і подрібніть.

10. Перемішайте все акуратно і залиште в холодильнику на 2-3 годину.

11. Перед подачею можна додатково побризкати оливковою олією і присипати спеціями. Ось і весь секрет, як зробити кабачки з морквою по-корейськи. Смачно, просто, пікантно і апетитно!

Пригощайтеся.

  • Кабачки - 3 штуки
  • Морква по-корейськи - 300 грам
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 100 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Перець - За смаком
1. Для початку вимийте кабачки і обсушити трохи, наріжте невеликими скибочками.

2. Підготуйте каструлю, налийте в неї воду і доведіть до кипіння.

3. Всипте сіль і цукор, перемішайте до розчинення і викладіть кабачки.

4. Налийте оцет і доведіть до кипіння. Після проваріть буквально 3 хвилини і зніміть з вогню.

5. Кабачки готові, але їх потрібно остудити.

6. Підготуйте глибокий салатник, в який викладіть остиглі кабачки і моркву.

7. Пропустіть через прес часник і додайте в салатник (в рецепт приготування кабачків з морквою по-корейськи можна використовувати також мелений часник, наприклад).

8. Все як слід перемішайте, додайте трохи перцю за смаком - червоного або чорного.

9. Вимийте зелень, обсушити і подрібніть.

10. Перемішайте все акуратно і залиште в холодильнику на 2-3 годину.

11. Перед подачею можна додатково побризкати оливковою олією і присипати спеціями. Ось і весь секрет, як зробити кабачки з морквою по-корейськи. Смачно, просто, пікантно і апетитно!

Пригощайтеся.

Схожі рецепти