Кабачки по-корейськи швидкі
(покроковий рецепт з фото)
Гостренькі кабачки в якості закуски легкої вечері - це не важке, але дуже смачна страва. Рекомендую рецепт кабачків по-корейськи швидких!
Приготувала одного разу із залишків продуктів, так би язикати. Так сподобалося, що тепер роблю регулярно! Для приготування кабачків по-корейськи швидких нам знадобиться гострий перець, оливкова (а можна кунжутне) олія, ще іноді додаю або соус до риби гострий, або соєвий соус. Тут уже все залежить від того, як вам більше подобається.
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Зелена цибуля - 1-2 штук
- Часник - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чилі - 1 штука
Ось наші інгредієнти на 2 порції.
Ріжемо кабачок (можна брати цукіні) на чверті.
Потримайте в підсоленій воді хвилин 5-7, потім паперовим рушником промокніть.
Ріжемо перець, цибуля і часник.
Якщо хочете, додайте соус (він може бути з шматочками креветок або риби).
Обсмажуємо в оливковій олії кабачок.
Додаємо соус, цибуля, перець і часник. Обсмажуємо хвилину або дві.
Ось кабачки по-корейськи швидкі і готові. Подаємо прямо з печі. Смачного!