Смажені кабачки по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Смажені кабачки по-корейськи - дуже смачне і насичене блюдо, підходяще на обід або вечерю. Особливістю страви є соус, в міру гострий і пікантний, який прекрасно підходить до кабачків.
Приготуємо смажені кабачки по-корейськи в домашніх умовах. Насамперед приготуйте соус, так як йому потрібно час, щоб трохи настоятися. Кабачок порізати тонкими кільцями, обваляйте в борошні й обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Борошно - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
- Олія кунжутна - 1/8 чайних ложки
- Цибуля зелена - За смаком
- Кунжут смажений - 1/2 Ст. Ложки
- Перець чилі - За смаком
Приготуємо соус до кабачків. У глибокій тарілці змішуємо: соєвий соус, кунжутну олію, оцет рисовий, трохи води, подрібнену цибулю і перець чилі, смажений кунжут. Ми залишаємо для просочення.
Кабачок промийте і наріжте тонкими кружечками.
Обваляйте кабачки в борошні.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо кабачки з двох боків до золотистої скоринки.
Подаємо кабачки з соусом до столу. Смачного!