Рецепт Смажені кабачки по-корейськи фото

Смажені кабачки по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 35 хв.

Смажені кабачки по-корейськи - дуже смачне і насичене блюдо, підходяще на обід або вечерю. Особливістю страви є соус, в міру гострий і пікантний, який прекрасно підходить до кабачків.

Опис приготування:

Приготуємо смажені кабачки по-корейськи в домашніх умовах. Насамперед приготуйте соус, так як йому потрібно час, щоб трохи настоятися. Кабачок порізати тонкими кільцями, обваляйте в борошні й обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Борошно - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Оцет рисовий - 1 Ст. Ложка
  • Олія кунжутна - 1/8 чайних ложки
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Кунжут смажений - 1/2 Ст. Ложки
  • Перець чилі - За смаком
смажені кабачки по-корейськи - фото крок 1
Приготуємо соус до кабачків. У глибокій тарілці змішуємо: соєвий соус, кунжутну олію, оцет рисовий, трохи води, подрібнену цибулю і перець чилі, смажений кунжут. Ми залишаємо для просочення.
смажені кабачки по-корейськи - фото крок 2
Кабачок промийте і наріжте тонкими кружечками.
смажені кабачки по-корейськи - фото крок 3
Обваляйте кабачки в борошні.
смажені кабачки по-корейськи - фото крок 4
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і обсмажуємо кабачки з двох боків до золотистої скоринки.
смажені кабачки по-корейськи - фото крок 5
Подаємо кабачки з соусом до столу. Смачного!

Схожі рецепти