Кабачки по-корейськи на зиму

Кабачки по-корейськи на зиму
Кількість порцій: 2 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Цей салат сміливо можна запропонувати любителям моркви по-корейськи, він нічим не поступається їй. Я б навіть сказала, що смачніше! Така заготовочкі буде дуже популярна взимку, коли овочевий сезон позаду. Отже, розповім, як приготувати "; Кабачки по-корейськи" на зиму!

опис приготування:

Для рецепта потрібно тільки молоденькі, невеликі кабачки з незрілими насінням. Але якщо використовуєте перезрілі, тоді видаліть насіння, зважте кабачки, потрібен 1 кг, натріть їх на тертці для овочів по-корейськи. А далі за рецептом! Салат готується з доступних продуктів, обов'язково покладіть зелень, спеції для моркви по-корейськи. Все буде ароматно і смачно. Я часто готую цей салат просто до вечері. через 2 години маринування він готовий до вживання в сирому вигляді. А для консервування його потрібно стерилізувати не менше 20 хвилин кожну баночку 0,5 L. хай щастить!

  • Кабачок— 1 кілограм
  • морква— 150 грам
  • Цибуля ріпчаста— 150 грам
  • Перець болгарський— 3 штуки
  • готування часнику— 1 штука
  • зелень— 1 пучок(кріп + петрушка)
  • Рослинна олія— 5 Ст. ложок
  • оцет столовий 9%  — 5 Ст. ложок
  • цукор— 3 Ст. ложки(з гіркою)
  • сіль— 2  чайних ложки(без гірки)
  • Спеції для моркви по-корейськи— 1 Ст. ложка(з гіркою)
Кабачки по-корейськи на зиму - фото крок 1 1. Підготуйте все необхідне. приступимо!

Кабачки по-корейськи на зиму - фото крок 2 2. вимийте кабачки, зріжте шкірку і натріть кабачки на тертці для "; моркви по-корейськи ";, щоб вийшли тонкі соломки.

Кабачки по-корейськи на зиму - фото крок 3 3. очистіть моркву, вимийте, натріть на тертці.

Кабачки по-корейськи на зиму - фото крок 4 4. Очистіть цибулю і перець, у перцю видаліть насіння і поріжте соломкою. Лук поріжте півкільцями тонко.

Кабачки по-корейськи на зиму - фото крок 5 5. Покладіть в глибоку миску підготовлені овочі, додайте рослинне масло, оцет, цукор, сіль, приправу для "моркови по-корейски", часник (пропущений через прес), посічену зелень.

Кабачки по-корейськи на зиму - фото крок 6 6. перемішайте добре, щоб маринад рівномірно розійшовся. накрийте кришкою, залиште на столі на 2,5 годину. За цей час овочі пустять сік, він забарвиться трохи за рахунок приправи.

Кабачки по-корейськи на зиму - фото крок 7 7. Простерилизуйте банки і кришки. Розкладіть в них салат і прикрийте кришками. У велику каструлю покладіть на дно серветку, поставте баночки, залийте теплою водою по плечики. Доведіть до кипіння воду в каструлі і зменшіть вогонь до мінімального. стерилізують салат 20 хвилин при слабкому кипінні. засукайте. Переверніть догори дном до повного охолодження, після чого приберіть в льох або комору для зберігання.

Кабачки по-корейськи на зиму - фото крок 8 8. Смачного!

Схожі рецепти

Смажені кабачки на зиму без стерилізації

Смажені кабачки на зиму без стерилізації

Простий і смачний салат на всі випадки життя. Пропоную вам рецепт приготування смажених кабачків на зиму без стерилізації. опис приготування: Для приготування смажених кабачків на зиму без стерилізації нам знадобиться столовий оцет 9 %, свіжі кабачки і банки відповідного розміру. Спочатку ми п...

читати далі
Кабачки швидкі на зиму

Кабачки швидкі на зиму

Такі кабачки швидкі на зиму в домашніх умовах готуються просто і швидко, а кількість залежить тільки від вашого врожаю і підходящої каструлі! Хрусткі і пікантні, вам сподобається! опис приготування: Цей простий рецепт кабачків швидких на зиму вам обов'язково сподобається! Треба сказати, я не д...

читати далі
Кабачки смажені на зиму

Кабачки смажені на зиму

виявляється, є спосіб зберегти шматочок літа, якщо знати, як приготувати кабачки смажені на зиму! Адже ми любимо кабачки саме в смаженому вигляді, з хрусткою скоринкою — а тепер вони доступні завжди! опис приготування: Такий простий рецепт кабачків смажених на зиму припаде до душі всім любител...

читати далі
Кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму

Кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму

Саме час заготовити на зиму щось смачненьке, наприклад, кабачки, смажені в томатному соусі. Блюдо готується дуже просто, добре зберігається і виходить дуже насиченим і пікантним. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування кабачків, смажених в томатному соусі на зим...

читати далі
Кабачки, як грузді на зиму

Кабачки, як грузді на зиму

Здавалося б кабачки…. що еше можна з них приготувати? Пропоную вам унікальний рецепт консервації кабачків, — в результаті звичайні кабачки виходять зі смаком грибів, — не відрізниш! Дуже смачно! опис приготування: Щоб кабачки були максимально схожі на гриби, рекомендую точно слідувати рецептом...

читати далі