Кабачки з гречкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки, фаршировані гречкою - відмінне самодостатня страва! Готується просто і досить швидко! Обов'язково візьміть собі на замітку цей рецепт!
Перед запіканням кабачки можна доповнити не тільки сиром, але і сметаною чи вершками. Виходить - "пальчики оближеш" . Спробуйте, сім'я точно оцінить це блюдо гідно!
- Кабачок - 1 штука
- Гречка - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Сир - За смаком (тертий)

Підготуйте інгредієнти.

Гречку промийте, залийте водою і відваріть до готовності.

Кабачок розрізати вздовж, навпіл і вишкребіть середину.

Викладіть в кабачок трохи гречки.

Зверху додайте тертий сир.

Запікайте кабачки в духовці при температурі 180 градусів близько 15 хвилин. Смачного!