Кабачки з гречкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки, фаршировані гречкою - відмінне самодостатня страва! Готується просто і досить швидко! Обов'язково візьміть собі на замітку цей рецепт!
Перед запіканням кабачки можна доповнити не тільки сиром, але і сметаною чи вершками. Виходить - "пальчики оближеш" . Спробуйте, сім'я точно оцінить це блюдо гідно!
- Кабачок - 1 штука
- Гречка - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Сир - За смаком (тертий)
Підготуйте інгредієнти.
Гречку промийте, залийте водою і відваріть до готовності.
Кабачок розрізати вздовж, навпіл і вишкребіть середину.
Викладіть в кабачок трохи гречки.
Зверху додайте тертий сир.
Запікайте кабачки в духовці при температурі 180 градусів близько 15 хвилин. Смачного!