Кабачки в вершковому соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Їх люблять всі. Спробуйте приготувати кабачки в вершковому соусі в мультиварці. На виході отримаєте - ароматні і неймовірно ніжні, тануть у роті кабачки.
Якщо у вас є мультиварка і хоча б мінімальне бажання зробити що щось смачненьке - цей рецепт саме для вас. Ви можете з легкістю приготувати кабачки в вершковому соусі, і все це в домашніх умовах. Повірте, воно того варте. Приступимо.
1) спершу моєму, потім чистимо моркву і дві цибулини. Моркву натираємо на самій дрібній тертці, цибуля так само дрібно нарізають.
2) На підключеної мультиварці виставляємо режим "випічка", виливаємо ложку масла, додаємо моркву і цибулю. Тушкуємо овочі протягом 15 хвилин.
3) обполіскуємо кабачки, очищаємо їх від шкіри. Нарізаємо півкільцями.
4) Кладемо кабачки в мультиварку, виливаємо туди ж півсклянки вершків. Включаємо режим "гасіння" .
5)Далі додаємо пару ложок борошна, доливаємо вершки і солимо за смаком. Помішуємо овочі в режимі «Гасіння», чекаємо 15 хвилин.
6) Акуратно викладаємо все на широку тарілку. За бажанням можна прикрасити зеленню, а так само додати чорний перець.
7)як вид, рецепт приготування кабачків в вершковому соусі дуже простий. Все готово, смачного!
- Кабачок - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Вершки - 1 Склянка(20%)
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (соняшникова)
1) спершу моєму, потім чистимо моркву і дві цибулини. Моркву натираємо на самій дрібній тертці, цибуля так само дрібно нарізають.
2) На підключеної мультиварці виставляємо режим "випічка", виливаємо ложку масла, додаємо моркву і цибулю. Тушкуємо овочі протягом 15 хвилин.
3) обполіскуємо кабачки, очищаємо їх від шкіри. Нарізаємо півкільцями.
4) Кладемо кабачки в мультиварку, виливаємо туди ж півсклянки вершків. Включаємо режим "гасіння" .
5)Далі додаємо пару ложок борошна, доливаємо вершки і солимо за смаком. Помішуємо овочі в режимі «Гасіння», чекаємо 15 хвилин.
6) Акуратно викладаємо все на широку тарілку. За бажанням можна прикрасити зеленню, а так само додати чорний перець.
7)як вид, рецепт приготування кабачків в вершковому соусі дуже простий. Все готово, смачного!