Рецепт Кабачки в вершковому соусі в мультиварці фото

Кабачки в вершковому соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Їх люблять всі. Спробуйте приготувати кабачки в вершковому соусі в мультиварці. На виході отримаєте - ароматні і неймовірно ніжні, тануть у роті кабачки.

Якщо у вас є мультиварка і хоча б мінімальне бажання зробити що щось смачненьке - цей рецепт саме для вас. Ви можете з легкістю приготувати кабачки в вершковому соусі, і все це в домашніх умовах. Повірте, воно того варте. Приступимо.

1) спершу моєму, потім чистимо моркву і дві цибулини. Моркву натираємо на самій дрібній тертці, цибуля так само дрібно нарізають.

2) На підключеної мультиварці виставляємо режим "випічка", виливаємо ложку масла, додаємо моркву і цибулю. Тушкуємо овочі протягом 15 хвилин.

3) обполіскуємо кабачки, очищаємо їх від шкіри. Нарізаємо півкільцями.

4) Кладемо кабачки в мультиварку, виливаємо туди ж півсклянки вершків. Включаємо режим "гасіння" .

5)Далі додаємо пару ложок борошна, доливаємо вершки і солимо за смаком. Помішуємо овочі в режимі «Гасіння», чекаємо 15 хвилин.

6) Акуратно викладаємо все на широку тарілку. За бажанням можна прикрасити зеленню, а так само додати чорний перець.

7)як вид, рецепт приготування кабачків в вершковому соусі дуже простий. Все готово, смачного!

  • Кабачок - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вершки - 1 Склянка(20%)
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (соняшникова)
Якщо у вас є мультиварка і хоча б мінімальне бажання зробити що щось смачненьке - цей рецепт саме для вас. Ви можете з легкістю приготувати кабачки в вершковому соусі, і все це в домашніх умовах. Повірте, воно того варте. Приступимо.

1) спершу моєму, потім чистимо моркву і дві цибулини. Моркву натираємо на самій дрібній тертці, цибуля так само дрібно нарізають.

2) На підключеної мультиварці виставляємо режим "випічка", виливаємо ложку масла, додаємо моркву і цибулю. Тушкуємо овочі протягом 15 хвилин.

3) обполіскуємо кабачки, очищаємо їх від шкіри. Нарізаємо півкільцями.

4) Кладемо кабачки в мультиварку, виливаємо туди ж півсклянки вершків. Включаємо режим "гасіння" .

5)Далі додаємо пару ложок борошна, доливаємо вершки і солимо за смаком. Помішуємо овочі в режимі «Гасіння», чекаємо 15 хвилин.

6) Акуратно викладаємо все на широку тарілку. За бажанням можна прикрасити зеленню, а так само додати чорний перець.

7)як вид, рецепт приготування кабачків в вершковому соусі дуже простий. Все готово, смачного!

Схожі рецепти