Рецепт Кабачки в аерогрилі фото

Кабачки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Смачні, ароматні і пікантні кабачки в аерогрилі - прекрасний варіант для легкого перекусу або гарніру.

Опис приготування:

Рецепт приготування кабачків в аерогрилі настільки простий, що з цим блюдом впорається навіть новачок в кулінарії.

1. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати кабачки. Найкраще використовувати молоді кабачки. Нарізати уздовж великими скибочками, щоб зручніше було запікати (при бажанні можна нарізати і кружечками).

2. Нарізані скибочки кабачків посипати сіллю і чорним перцем за смаком. Також можна додати сухих трав і інших приправ.

3. Часник очистити і видавити через прес або натерти на тертці.

4. Змастити кожну скибочку часником (також можна трохи змастити оливковою олією).

5. Надіслати кабачки на решітку аерогрилю і випікати близько 15 хвилин (якщо шматочки великі або кабачки не молоді, то може знадобиться трохи більше часу).

6. Тим часом вимити, просушити і подрібнити кріп або іншу свіжу зелень.

7. Змішати сметану з кропом - це буде соус. При бажанні можна додати трохи чорного меленого перцю.

8. Кабачки в аерогрилі в домашніх умовах краще подавати до столу гарячими зі сметанним соусом.

  • Кабачки - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Крем - 100-150 грам
  • Кріп - 5 грам
Рецепт приготування кабачків в аерогрилі настільки простий, що з цим блюдом впорається навіть новачок в кулінарії.

1. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати кабачки. Найкраще використовувати молоді кабачки. Нарізати уздовж великими скибочками, щоб зручніше було запікати (при бажанні можна нарізати і кружечками).

2. Нарізані скибочки кабачків посипати сіллю і чорним перцем за смаком. Також можна додати сухих трав і інших приправ.

3. Часник очистити і видавити через прес або натерти на тертці.

4. Змастити кожну скибочку часником (також можна трохи змастити оливковою олією).

5. Надіслати кабачки на решітку аерогрилю і випікати близько 15 хвилин (якщо шматочки великі або кабачки не молоді, то може знадобиться трохи більше часу).

6. Тим часом вимити, просушити і подрібнити кріп або іншу свіжу зелень.

7. Змішати сметану з кропом - це буде соус. При бажанні можна додати трохи чорного меленого перцю.

8. Кабачки в аерогрилі в домашніх умовах краще подавати до столу гарячими зі сметанним соусом.

Схожі рецепти