Кабачки в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, ароматні і пікантні кабачки в аерогрилі - прекрасний варіант для легкого перекусу або гарніру.
Рецепт приготування кабачків в аерогрилі настільки простий, що з цим блюдом впорається навіть новачок в кулінарії.
1. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати кабачки. Найкраще використовувати молоді кабачки. Нарізати уздовж великими скибочками, щоб зручніше було запікати (при бажанні можна нарізати і кружечками).
2. Нарізані скибочки кабачків посипати сіллю і чорним перцем за смаком. Також можна додати сухих трав і інших приправ.
3. Часник очистити і видавити через прес або натерти на тертці.
4. Змастити кожну скибочку часником (також можна трохи змастити оливковою олією).
5. Надіслати кабачки на решітку аерогрилю і випікати близько 15 хвилин (якщо шматочки великі або кабачки не молоді, то може знадобиться трохи більше часу).
6. Тим часом вимити, просушити і подрібнити кріп або іншу свіжу зелень.
7. Змішати сметану з кропом - це буде соус. При бажанні можна додати трохи чорного меленого перцю.
8. Кабачки в аерогрилі в домашніх умовах краще подавати до столу гарячими зі сметанним соусом.
- Кабачки - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Крем - 100-150 грам
- Кріп - 5 грам
1. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати кабачки. Найкраще використовувати молоді кабачки. Нарізати уздовж великими скибочками, щоб зручніше було запікати (при бажанні можна нарізати і кружечками).
2. Нарізані скибочки кабачків посипати сіллю і чорним перцем за смаком. Також можна додати сухих трав і інших приправ.
3. Часник очистити і видавити через прес або натерти на тертці.
4. Змастити кожну скибочку часником (також можна трохи змастити оливковою олією).
5. Надіслати кабачки на решітку аерогрилю і випікати близько 15 хвилин (якщо шматочки великі або кабачки не молоді, то може знадобиться трохи більше часу).
6. Тим часом вимити, просушити і подрібнити кріп або іншу свіжу зелень.
7. Змішати сметану з кропом - це буде соус. При бажанні можна додати трохи чорного меленого перцю.
8. Кабачки в аерогрилі в домашніх умовах краще подавати до столу гарячими зі сметанним соусом.