Рецепт Кабачки на зиму фото

Кабачки на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Кабачки в літній період - дуже поширений овоч. Тому багато господинь із задоволенням запасаються такої вкусняшки на зиму і закочують кабачки в банки у вигляді салатів.

Опис приготування:

Сьогодні хочу розповісти вам, як смачно приготувати кабачки на зиму. Такий салат не набридає моїй родині вже кілька років і ніколи не залишається до весни. Відкрита баночка розходиться за лічені хвилини будь то святкове застілля або домашній вечеря. Салат виходить дуже смачним, ароматним і трохи з гостротою.

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Цукор - 200 грам
  • Солодкий перець - 4 штуки
  • Гіркий перець - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Оцет - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Томатний сік - 1 літр
1
Очищені перець (солодкий і гіркий) і часник перекрутити в м'ясорубці.
2
У каструлю налийте сік, додайте олію, перекручені перці, цукор, сіль і доведіть до кипіння. Варіть 30 хвилин на повільному вогні.
3
Кабачки порізати маленькими кубиками, киньте в каструлю і варіть 10 хвилин.
4
Влийте в каструлю оцет і готуйте ще 7 хвилин.
5
Розлийте гарячий салат по стерилізованих банках і закатати.

Схожі рецепти