Рецепт Кабачки смажені на зиму фото

Кабачки смажені на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Часник, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Заготовки, Консервація

Виявляється, є спосіб зберегти шматочок літа, якщо знати, як приготувати кабачки смажені на зиму! Адже ми любимо кабачки саме в смаженому вигляді, з хрусткою скоринкою - а тепер вони доступні завжди!

Такий простий рецепт кабачків смажених на зиму припаде до душі всім любителям простих, "nashenskih" закусок, - адже смажені кабачки, та ще й з часничком, майонезом і приправка, вже давно полюбилися нашим людям! А тепер ви зможете згадувати спекотні літні дні навіть в студену пору! Варто тільки дістати банку, виловити кабачки, можна навіть їх трохи підігріти, - і подавати до столу! повірте, ваші гості і домашні здивуються таким кабачкам смаженим на зиму в домашніх умовах навіть більше, ніж якийсь складної м'ясної закуски. Адже м'ясом взимку нікого не здивуєш, а ось цей рецепт приготування кабачків смажених на зиму - зовсім інша справа!

  • Кабачки - 2 кілограма
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Часник - 7 зубчиків
  • Зелень - 100 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 120 мілілітрів
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Борошно - 1 Склянка
кабачки смажені на зиму - фото крок 1
1. Підготуємо всі інгредієнти. Кабачки, зелень, часник і цибулю миємо й чистимо.
кабачки смажені на зиму - фото крок 2
2. Кабачки нарізаємо кружечками завтовшки приблизно в півсантиметра.
кабачки смажені на зиму - фото крок 3
3. Борошно і сіль з'єднуємо, перемішуємо, і мачає кожен шматочок з двох сторін.
кабачки смажені на зиму - фото крок 4
4. Обсмажуємо в підігрітому рослинному маслі. Масла повинно бути багато, щоб вони вийшли як би у фритюрі.
кабачки смажені на зиму - фото крок 5
5. Коли зарум'янилися з одного боку, - перевертаємо, і з іншого боку смажимо вже менше.
кабачки смажені на зиму - фото крок 6
6. Всю зелень, цибуля і часник дрібно рубаємо.
кабачки смажені на зиму - фото крок 7
7. Тепер на дно банки викладаємо зелень, потім - стопкою кабачки, заливаємо маслом і оцтом. Стерилізуємо 10 хвилин, і зберігаємо в темному місці до самої зими!

Схожі рецепти