Кабачки смажені на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Виявляється, є спосіб зберегти шматочок літа, якщо знати, як приготувати кабачки смажені на зиму! Адже ми любимо кабачки саме в смаженому вигляді, з хрусткою скоринкою - а тепер вони доступні завжди!
Такий простий рецепт кабачків смажених на зиму припаде до душі всім любителям простих, "nashenskih" закусок, - адже смажені кабачки, та ще й з часничком, майонезом і приправка, вже давно полюбилися нашим людям! А тепер ви зможете згадувати спекотні літні дні навіть в студену пору! Варто тільки дістати банку, виловити кабачки, можна навіть їх трохи підігріти, - і подавати до столу! повірте, ваші гості і домашні здивуються таким кабачкам смаженим на зиму в домашніх умовах навіть більше, ніж якийсь складної м'ясної закуски. Адже м'ясом взимку нікого не здивуєш, а ось цей рецепт приготування кабачків смажених на зиму - зовсім інша справа!
- Кабачки - 2 кілограма
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Часник - 7 зубчиків
- Зелень - 100 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 120 мілілітрів
- Цибуля зелена - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка