Рецепт Кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму фото

Кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Кабачок
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Саме час заготовити на зиму щось смачненьке, наприклад, кабачки, смажені в томатному соусі. Блюдо готується дуже просто, добре зберігається і виходить дуже насиченим і пікантним. Рекомендую!

Перед вами - простий рецепт приготування кабачків, смажених в томатному соусі на зиму. Кабачки нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо, томати пропускаємо через м'ясорубку. Змішуємо інгредієнти в каструлі, додавши цукор, сіль і рослинне масло. Ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння, після чого варимо ще 20 хвилин. Потім додаємо подрібнений часник і перець чилі за 5 хвилин до готовності додаємо оцет. Розкладаємо кабачки по стерилізованих банках і закриваємо їх. Консервацію слід зберігати в прохолодному місці. Хай щастить!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Помідори - 2 кілограма
  • Часник - 3 штуки (головки)
  • Масло рослинне - За смаком
  • Оцет - 150 мілілітрів
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Перець чилі сушений - 1 Ст. Ложка
кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму - фото крок 1
Помідори промийте, очистіть від зайвих частин і пропустіть через м'ясорубку.
кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму - фото крок 2
Кабачки промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Злегка обсмажуємо кабачки на сковороді і додаємо їх до томатів. Також додаємо рослинне масло, сіль і цукор. Ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин.
кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму - фото крок 3
Додайте подрібнений часник і перець чилі. Варіть ще 20 хвилин. Для 5-7 хвилин до готовності додайте оцет, перемішайте.
кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму - фото крок 4
Розкладіть кабачки в томатах по стерилізованих банках і закрийте їх кришками. Банки переверніть і укутайте рушником до повного охолодження. Смачного!

Схожі рецепти