Кабачки, смажені в томатному соусі, на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Саме час заготовити на зиму щось смачненьке, наприклад, кабачки, смажені в томатному соусі. Блюдо готується дуже просто, добре зберігається і виходить дуже насиченим і пікантним. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування кабачків, смажених в томатному соусі на зиму. Кабачки нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо, томати пропускаємо через м'ясорубку. Змішуємо інгредієнти в каструлі, додавши цукор, сіль і рослинне масло. Ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння, після чого варимо ще 20 хвилин. Потім додаємо подрібнений часник і перець чилі за 5 хвилин до готовності додаємо оцет. Розкладаємо кабачки по стерилізованих банках і закриваємо їх. Консервацію слід зберігати в прохолодному місці. Хай щастить!
- Кабачки - 3 кілограма
- Помідори - 2 кілограма
- Часник - 3 штуки (головки)
- Масло рослинне - За смаком
- Оцет - 150 мілілітрів
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Перець чилі сушений - 1 Ст. Ложка
Помідори промийте, очистіть від зайвих частин і пропустіть через м'ясорубку.
Кабачки промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Злегка обсмажуємо кабачки на сковороді і додаємо їх до томатів. Також додаємо рослинне масло, сіль і цукор. Ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще 20 хвилин.
Додайте подрібнений часник і перець чилі. Варіть ще 20 хвилин. Для 5-7 хвилин до готовності додайте оцет, перемішайте.
Розкладіть кабачки в томатах по стерилізованих банках і закрийте їх кришками. Банки переверніть і укутайте рушником до повного охолодження. Смачного!