Фаршировані кабачки в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані кабачки в томатному соусі я спробувала перший раз в Туреччині і відразу попросила рецепт. Я вже давно намагаюся своє харчування максимально збагатити овочами і це відмінний рецепт в моїй скарбничці.
Не сумнівайтеся, фаршировані кабачки в томатному соусі дуже смачне і корисне блюдо. Класично воно готується з фаршем з баранини, але я пробувала різні варіанти фаршу і завжди незмінно чудовий варіант. Для тих хто не любить бульйонні кубики пораджу заливати кабачки готовим бульйоном або просто розведеної водою томатною пастою. Так буде навіть ще корисніше. Не забувайте про свіжої зелені. Я обожнюю робити фаршировані кабачки в томатному соусі влітку на дачі і подаю його з молодою картоплею! Успіхів і приємного апетиту!
- Кабачок невеликий - 10 штук
- Мал - 34 склянок
- Фарш - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Бульйонні кубики - 2 штуки
- Вода - 3 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Суміш спецій - За смаком
- Лимон - 1 штука
Приготувати необхідні продукти.
З фаршу, рису, дрібно порізаної цибулі, зелені і спецій вимісити фарш.
Кабачки помити, зрізати хвостики, вийняти м'якоть. Потримати трохи в холодній воді.
Начините підготовлені кабачки фаршем.
На сковороді добре розігріти масло і обсмажити кабачки.
З води, бульйонні кубики, лимона і томатної пасти приготувати соус, посолити. Залити цим соусом кабачки .
Кабачки запікати в духовці при 200 градусах час, поки рис не буде готовий. Соус повинен загуснути.
Смачного!