Італійський суп з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Цей італійський суп з квасолею дуже ситний, скибочки бекону надають йому своєрідний відтінок, хоча цей суп міг бути і цілком вегетаріанським стравою. Даю перевірений рецепт італійського супу з квасолею!
Італійський суп з квасолею перед подачею на стіл скроплюємо оливковою олією і посипаємо зверху тертим пармезаном. Він завжди надає стравам своєрідний смак. Рецепт дуже популярний як в Італії, так і за її межами - особисто я дізналася, як готувати цей суп, в якійсь кулінарній телепередачі. Простота приготування підкупила, вирішила приготувати - і вийшло дуже здорово. Сподіваюся, вам теж сподобається!
- Квасоля - 2 склянки
- Морква - 2 штуки
- Скибочки бекону - 3-4 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Пармезан - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Перець - За смаком
Квасоля беремо готову з банок. Приблизно знадобиться 2 банки.
Чистимо і шаткуємо цибулю. Я беру червоний.
Моркву миємо, чистимо і ріжемо кубиками.
Часник дрібно-дрібно подрібнюємо.
Бекон нарізаємо тонкими скибочками.
Розігрійте трохи оливкового масла на середньому вогні в каструлі, бажано з товстим дном.
Додайте бекон, цибуля, морква і часник, злегка посоліть і готуйте 10-12 хвилин, до прозорості лука, час від часу помішуючи. Додайте зелень на ваш смак. Наприклад чебрець або розмарин. Трави в кінці варіння прибираємо. Потім додаємо в каструлю квасоля і перчимо і солимо за смаком. Добре перемішуємо і заливаємо окропом. Його кількість залежить від того, наскільки густий суп ви хочете. Готуємо ще 15 хвилин.
Додайте бекон, цибуля, морква і часник, злегка посоліть і готуйте 10-12 хвилин, до прозорості лука, час від часу помішуючи. Додайте зелень на ваш смак. Наприклад чебрець або розмарин. Трави в кінці варіння прибираємо. Потім додаємо в каструлю квасоля і перчимо і солимо за смаком. Добре перемішуємо і заливаємо окропом. Його кількість залежить від того, наскільки густий суп ви хочете. Готуємо ще 15 хвилин.