Італійський хліб «проволоне»
(покроковий рецепт з фото)
Італійський хліб «Проволоне» - це ідеальна закуска для будь-якої, навіть найбільшої компанії. Приготуйте такий хліб, і ваші гості будуть в захваті від ваших винахідливості та оригінальності.
Проволоне - це сир з коров'ячого молока, який відрізняється особливим, злегка солодкуватим, смаком. Саме цей сир використовується в приготуванні оригінальної італійської закуски. Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати італійський хліб «Проволоне», який буквально підкорив весь інтернет. Вам знадобиться звичайний хліб, трохи грибів і сиру, і, звичайно, мак.
- Хліб - 1 штука
- Гриби - 150 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Для італійського хліба «Проволоне» можна використовувати будь-яку буханку хліба. У мене білий, але можна взяти і житній, і з висівками.
Гриби поріжте невеликими шматочками довільного розміру, обсмажте їх в невеликій кількості рослинного масла до готовності.
Хліб поріжте вздовж і поперек, як показано на фото, але не дорізати його до кінця.
У розрізи вкладіть гриби. Намагайтеся розподіляти їх максимально рівномірно.
Поверх грибів викладіть тертий сир, намагайтеся вкладати його саме в розрізи.
Вершкове масло розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додайте дрібно нарізану цибулю і мак. Добре перемішайте.
Отриманою сумішшю залийте зверху хліб. Масло оживляти хліб зсередини і зовні і зробить його м'яким і соковитим.
Загорніть хліб в фольгу, запікайте його протягом 15 хвилин, потім фольгу розгорніть і потримайте хліб в духовці ще пару хвилин. Італійський закусочний хліб готовий! Їжте із задоволенням!