Рецепт Італійські цукерки фото

Італійські цукерки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Яйця, Горіхи, Мигдаль
Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Цукерки

Побалуйте себе і своїх близьких смачними домашніми солодощами. Спробуйте рецепт, як приготувати італійські цукерки. Готується такий десерт дуже просто, і навіть недосвідчена господиня впорається.

Такі цукерки можна подати до святкового столу або презентувати як подарунок друзям. Для їх приготування потрібні найпростіші продукти, які без проблем можна купити в магазині. Ви всіх здивуєте такими цукерками, і ваші друзі не повірять, що ви зробили їх самостійно.

  • Мигдаль - 200 грам
  • Цукровий пісок - 200 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Кокосова стружка - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
італійські цукерки - фото крок 1
1. Беремо всі необхідні інгредієнти для приготування, більшість з них напевно є в засіках кожної господині.
італійські цукерки - фото крок 2
2. Мигдаль очищаємо і підсушують на сковороді, в духовці або скористаємося мікрохвильовою піччю. Головне не перепечеться, інакше горіхи стануть гіркими.
італійські цукерки - фото крок 3
3. Подрібнюємо горіхи в крихту, скористаємося для цього блендером або загорніть горіхи в рушник і подрібнити їх качалкою.
італійські цукерки - фото крок 4
4. У сотейник насипаємо цукор і заливаємо його водою, варимо все близько 10 хвилин на маленькому вогні.
італійські цукерки - фото крок 5
5. Подрібнені горіхи висипаємо в карамельну суміш, перемішуємо до однорідності, прибираємо з вогню, охолоджуємо. Vbivaem яйця, перемішуємо. Отримана суміш повинна бути добре просочена. Відправляємо все на вогонь і варимо до тих пір, коли маса почне скочуватися в кульки.
італійські цукерки - фото крок 6
6. Руки змочуємо в теплій воді і від загальної маси відщипуємо шматочки, скачуємо їх в круглу форму, то ж робимо і з рештою сумішшю. Розсипаємо кокосову стружку і обвалюють у ній цукерки, відправляємо їх в холодильник на 2 години - цукерки готові.

Схожі рецепти