Італійські цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе і своїх близьких смачними домашніми солодощами. Спробуйте рецепт, як приготувати італійські цукерки. Готується такий десерт дуже просто, і навіть недосвідчена господиня впорається.
Такі цукерки можна подати до святкового столу або презентувати як подарунок друзям. Для їх приготування потрібні найпростіші продукти, які без проблем можна купити в магазині. Ви всіх здивуєте такими цукерками, і ваші друзі не повірять, що ви зробили їх самостійно.
- Мигдаль - 200 грам
- Цукровий пісок - 200 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Кокосова стружка - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
1. Беремо всі необхідні інгредієнти для приготування, більшість з них напевно є в засіках кожної господині.
2. Мигдаль очищаємо і підсушують на сковороді, в духовці або скористаємося мікрохвильовою піччю. Головне не перепечеться, інакше горіхи стануть гіркими.
3. Подрібнюємо горіхи в крихту, скористаємося для цього блендером або загорніть горіхи в рушник і подрібнити їх качалкою.
4. У сотейник насипаємо цукор і заливаємо його водою, варимо все близько 10 хвилин на маленькому вогні.
5. Подрібнені горіхи висипаємо в карамельну суміш, перемішуємо до однорідності, прибираємо з вогню, охолоджуємо. Vbivaem яйця, перемішуємо. Отримана суміш повинна бути добре просочена. Відправляємо все на вогонь і варимо до тих пір, коли маса почне скочуватися в кульки.
6. Руки змочуємо в теплій воді і від загальної маси відщипуємо шматочки, скачуємо їх в круглу форму, то ж робимо і з рештою сумішшю. Розсипаємо кокосову стружку і обвалюють у ній цукерки, відправляємо їх в холодильник на 2 години - цукерки готові.