Індійський суп «човник»
(покроковий рецепт з фото)
Рас - гострий індійський суп з овочів, смачний, насичений і, до того ж, malokaloriynиy. В індійській кухні цей гострий суп має безліч варіацій. Уявляю свій варіант індійського супу "рас" .
Є рас томатний, лимонний, імбирний, трансфер ananasom, часником і т.Д. Звичайно ж, в будь-якому рецепті буде присутній перець чилі, смак у супу досить гострий. Але, як і в більшості страв індійської кухні, гострота перцю вдало доповнюється іншими смаками. Суп може бути кислуватим, пряним, злегка солодкуватим, але ні в якому разі не прісним. Варіюйте смак свого супу під смак своїх домочадців.
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Кокосова олія - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Чилі червоний - 3 штуки
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Часник - 8 зубчиків
- Цибуля - 5 штук
- Помідор - 2 штуки
- Koriandr - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. За допомогою комбайна подрібніть насіння гірчиці, каррі і червоний чилі. Додайте кокосове масло, перемішайте спеції.
2. Обсмажте подрібнений часник і цибулю-шалот до золотистого.
3. Додайте нарізані помідори в сковороду з цибулею, тушкуйте овочі до м'якості.
4. Приправте куркумою, koriandrom, цукром, сіллю і перцем.
5. Залийте тушковані овочі бульйоном.
6. Долийте воду і прокип'ятіть суп.
7. Прикрасьте суп будь-якою зеленню на ваш смак і подавайте його до столу гарячим.