Рецепт Індійський суп «човник» фото

Індійський суп «човник»
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Зелень , Чилі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

Рас - гострий індійський суп з овочів, смачний, насичений і, до того ж, malokaloriynиy. В індійській кухні цей гострий суп має безліч варіацій. Уявляю свій варіант індійського супу"рас" .

Опис приготування:

Є рас томатний, лимонний, імбирний, трансфер ananasom, часником і т.Д. Звичайно ж, в будь-якому рецепті буде присутній перець чилі, смак у супу досить гострий. Але, як і в більшості страв індійської кухні, гострота перцю вдало доповнюється іншими смаками. Суп може бути кислуватим, пряним, злегка солодкуватим, але ні в якому разі не прісним. Варіюйте смак свого супу під смак своїх домочадців.

  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Кокосова олія - 2 чайних ложки
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Чилі червоний - 3 штуки
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 8 зубчиків
  • Цибуля - 5 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Koriandr - 2 чайних ложки
  • Сіль, перець - За смаком
індійський суп
1. За допомогою комбайна подрібніть насіння гірчиці, каррі і червоний чилі. Додайте кокосове масло, перемішайте спеції.
індійський суп
2. Обсмажте подрібнений часник і цибулю-шалот до золотистого.
індійський суп
3. Додайте нарізані помідори в сковороду з цибулею, тушкуйте овочі до м'якості.
індійський суп
4. Приправте куркумою, koriandrom, цукром, сіллю і перцем.
індійський суп
5. Залийте тушковані овочі бульйоном.
індійський суп
6. Долийте воду і прокип'ятіть суп.
індійський суп
7. Прикрасьте суп будь-якою зеленню на ваш смак і подавайте його до столу гарячим.

Схожі рецепти