Індичка зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, соковите м'ясо і плюс до нього смачна підлива… Адже саме це блюдо ви хотіли приготувати? А готується воно дуже легко і досить швидко. І до того ж прекрасно підходить до будь-якого гарніру.
М'ясо індички дуже смачне, і останнім часом страви з м'яса індички стали дуже популярними. Індичку можна гасити, запікати під різними соусами. Я пропоную вам рецепт, як приготувати індичку зі сметаною. М'ясо вийде дуже ніжним і соковитим, адже гаситься воно в сметані. І до вашого улюбленого гарніру у вас буде ще й підлива.
- Філе індички - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 2-3 зубчиків (за смаком)
- Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Вода - 100-120 мілілітрів
Філе індички помиємо і обсушити паперовими рушниками. Потім разрежем на 3-4 частини. Посипаємо сіллю, меленим перцем. Можна додати і інші приправи. Ми залишаємо години на півтора в холодильнику.
А тепер наріжемо індичку на шматочки дрібніші: кубиками або смужками.
Розігріваємо сковороду з вершковим маслом і викладаємо шматочки індички.
І обсмажуємо на великому вогні до рум'яної скоринки. Не забуваємо помішувати!
Змішаємо сметану з водою і додамо очищений подрібнений часник.
Заливаємо сумішшю обсмажені шматочки індички, закриваємо сковороду кришкою і зменшуємо вогонь до мінімального. Тушкуємо хвилин 30.
От і все, подаємо до столу з будь-яким гарніром.