Індичка, запечена з картоплею під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати ситний і швидкий обід? М'ясо і картоплю вам на допомогу! А індичатина - набагато більш корисне м'ясо, ніж свинина. Рецепт індички, запеченої з картоплею під сиром, підтверджує це!
Запечена з картоплею індичка не така жирна, як свинина, тому я і майонез, і сир додаю. Також для приготування індички, запеченої з картоплею під сиром, можете ще додати парочку помідорів кільцями в запіканку, але це вже на ваш смак.
- Картопля - 800 грам
- Індичка - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Картоплю помийте і наріжте кільцями середньої товщини.
М'ясо індички промийте, обсушити паперовими рушниками, поріжте шматочками.
Злегка змастіть форму для випікання маслом. Викладіть першим шаром картоплю, потім м'ясо. Потім знову картоплю. Потім індичку, терту моркву і цибулю, порізаний кільцями.
Останнім шаром теж повинна бути картопля. Посипте все тертим сиром, змастіть майонезом за смаком.
Випікайте хвилин 40-45 при 190 градусах.
Гарнір не потрібен. Подавати можете зі свіжими овочами. Смачного!