Рецепт Індичка, запечена під сиром фото

Індичка, запечена під сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка, Молочні продукти, Птах, Сир, Пармезан, Плавлений сир
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Простий, смачний і швидкий рецепт, як приготувати індичку, запечену під сиром. Такий відмінно підійде для страви вихідного дня, ситного повсякденного сімейної вечері або на обід.

Індичка - ніжне дієтичне м'ясо, його можна давати навіть дітям. Під сиром можна запекти будь-яку частину, мені більше подобається філе, адже в ньому немає кісток, що дуже зручно. Крім філе відмінно підійдуть індичі стегна, грудка. Сир можна використовувати будь-який, у мене - суміш плавленого та твердого.

  • Індичка (стегна без кісток) - 2 штуки
  • Черрі - 8 штук
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Пармезан - 2 Ст. Ложки
  • Плавлений сир - 4 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, спеції - За смаком
індичка, запечена під сиром - фото крок 1
1. Підготовляю овочі: чері мою і розрізаю кожен на 2 частини. Ріпчасту цибулю очищаю і мою, подрібнюю кубиками, часник дрібно нарізаю.
індичка, запечена під сиром - фото крок 2
2. Рослинна олія розігріваю на сковороді, викладаю цибулю і часник, додаю томати.
індичка, запечена під сиром - фото крок 3
3. Мою курячі стегна, витираю насухо і кожне розрізаю навпіл, посипаю сіллю і перцем.
індичка, запечена під сиром - фото крок 4
4. У пакет або в миску кладу пшеничне борошно, обвалюють кожен шматочок у борошні з двох сторін.
індичка, запечена під сиром - фото крок 5
5. Обсмажую індичку на розігрітій сковороді з рослинним маслом до появи рум'яної скоринки.
індичка, запечена під сиром - фото крок 6
6. Деко або форму для випікання застилаю фольгою (пергаментом). Викладаю індичку, потім черрі з цибулею і часником, посипаю сумішшю пармезану і плавленого сиру.
індичка, запечена під сиром - фото крок 7
7. Випікаю в розігрітому до 180 градусів 20-25 хвилин. Подаю індичку зі спагеті або будь-яким іншим гарніром.

Схожі рецепти