Індичка під сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечене під сиром м'ясо індички вийде у вас соковитим і смачним. Це за уязика, що ви скористаєтеся цим простим рецептом приготування. М'ясо буде ніжним, соковитим і ароматним. Буде смачно!
Хочете приготувати на обід або вечерю смачне, соковите і ароматне м'ясо індички? Вам допоможе цей простий рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати індичку під сиром в духовці. Завдяки тому, що кожен шматочок запікається окремо в човнику з фольги, м'ясо у вас не вийде сухим. Воно буде ароматним, соковитим і збереже всі соки. М'ясо індички можна замаринувати заздалегідь в суміші масла і спецій. Готуйте і насолоджуйтеся смачною стравою!
- Філе індички - 500-600 грам
- Сир твердий - 75 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Паприка сушена мелена - 1 Чайна ложка
- Ароматні трави - 1 Чайна ложка (базилік, орегано, прованські трави)
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
Філе індички нарізаємо поперек волокон на порційні шматочки.
Кожен шматочок філе будемо запікати окремо. Відриваємо шматок фольги розміром приблизно 22 з 22 см. Змащуємо фольгу маслом і викладаємо в центр шматочок філе.
Загортаємо фольгу навколо м'яса у вигляді човника.
Змащуємо м'ясо маслом за допомогою пензлика і посипаємо сіллю і спеціями.
Сир натираємо на середній тертці.
Посипаємо м'ясо натертим сиром.
І відправляємо запікатися в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 25-30.