Рецепт Індичка новорічна під «шубою»! фото

Індичка новорічна під «шубою»!
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Індичка під"шубою" з цибулі-порею, тушкованого в білому вині і кисло-солодких яблук, виходить дуже смачною і соковитою. На гарнір - запечена картопля з майонезом"Махеев'" з лимонним соком.

Кількість порцій: 5-7
  • Індичка - 600-700 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Картопля - 1 кілограм
  • Яблука - 3-4 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 100 грам("Maheeva" з лимонним соком)
  • Сир - 200 грам
  • Йогурт - 1 штука (натуральний )
  • Вино - 100-150 грам (біле )
індичка новорічна під
Порізати індичку шматочками, згасити на сковороді 10-15 хвилин.
індичка новорічна під
Порізати яблука.
індичка новорічна під
Порізати цибулю-порей.
індичка новорічна під
Відварену до напівготовності картопля поріжте часточками, викласти в форму, зверху додайте майонез"Махеев'" з лимонним соком. Він додасть необхідну кислинку нашому гарніру.
індичка новорічна під
Зверху викладіть індичку.
індичка новорічна під
У сковороду в залишився від індички сік викласти цибулю-порей, додати біле вино загасити 10-15 хвилин
індичка новорічна під
Перекласти цибулю на індичку.
індичка новорічна під
Яблука згасити на сковороді в соусі, що залишився від цибулі-порею, перекласти в форму наступним шаром.
індичка новорічна під
Готуємо заправку. 1 яйце змішати з натуральним йогуртом.
індичка новорічна під
Полити соусом яблука, посипати зверху тертим сиром. Поставити в духовку запікатися до золотистої скоринки. Подавати з білим вином або шампанським! З наступаючим Новим 2018 им роком!

Схожі рецепти