Індичка новорічна під «шубою»!
(покроковий рецепт з фото)
Індичка під "шубою" з цибулі-порею, тушкованого в білому вині і кисло-солодких яблук, виходить дуже смачною і соковитою. На гарнір - запечена картопля з майонезом "махеев'" з лимонним соком.
Кількість порцій: 5-7
- Індичка - 600-700 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Яблука - 3-4 штук
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 100 грам("Maheeva" з лимонним соком)
- Сир - 200 грам
- Йогурт - 1 штука (натуральний )
- Вино - 100-150 грам (біле )
Порізати індичку шматочками, згасити на сковороді 10-15 хвилин.
Порізати яблука.
Порізати цибулю-порей.