Індичка новорічна під «шубою»!
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Індичка під"шубою" з цибулі-порею, тушкованого в білому вині і кисло-солодких яблук, виходить дуже смачною і соковитою. На гарнір - запечена картопля з майонезом"Махеев'" з лимонним соком.
Кількість порцій: 5-7
- Індичка - 600-700 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Картопля - 1 кілограм
- Яблука - 3-4 штук
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 100 грам("Maheeva" з лимонним соком)
- Сир - 200 грам
- Йогурт - 1 штука (натуральний )
- Вино - 100-150 грам (біле )
Порізати індичку шматочками, згасити на сковороді 10-15 хвилин.
Порізати яблука.
Порізати цибулю-порей.
Відварену до напівготовності картопля поріжте часточками, викласти в форму, зверху додайте майонез"Махеев'" з лимонним соком. Він додасть необхідну кислинку нашому гарніру.
Зверху викладіть індичку.
У сковороду в залишився від індички сік викласти цибулю-порей, додати біле вино загасити 10-15 хвилин
Перекласти цибулю на індичку.
Яблука згасити на сковороді в соусі, що залишився від цибулі-порею, перекласти в форму наступним шаром.
Готуємо заправку. 1 яйце змішати з натуральним йогуртом.
Полити соусом яблука, посипати зверху тертим сиром. Поставити в духовку запікатися до золотистої скоринки. Подавати з білим вином або шампанським! З наступаючим Новим 2018 им роком!