Рецепт Індичка новорічна під «шубою»! фото

Індичка новорічна під «шубою»!
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка, Птах
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Індичка під "шубою" з цибулі-порею, тушкованого в білому вині і кисло-солодких яблук, виходить дуже смачною і соковитою. На гарнір - запечена картопля з майонезом "махеев'" з лимонним соком.

Кількість порцій: 5-7
  • Індичка - 600-700 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Картопля - 1 кілограм
  • Яблука - 3-4 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Майонез - 100 грам("Maheeva" з лимонним соком)
  • Сир - 200 грам
  • Йогурт - 1 штука (натуральний )
  • Вино - 100-150 грам (біле )
індичка новорічна під
Порізати індичку шматочками, згасити на сковороді 10-15 хвилин.
індичка новорічна під
Порізати яблука.
індичка новорічна під
Порізати цибулю-порей.

Схожі рецепти