Індичка під шубою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Соковита індичка під помідорами, перчиками і іншими овочами - це просте, нехитре блюдо для любителів дієтичних страв з легкого м'яса і овочів. Дивіться і записуйте рецепт!
Індичка прекрасно поєднується з різними овочами. Для приготування індички під шубою в духовці ви можете взяти і інші овочі, крім зазначених. Наприклад, картопля може стати прекрасною підстилкою, ще морквину можна додати або кабачки, коли сезон. Дуже добре підходять помідори, тільки їх треба порізати кубиками.
- Грудки індички - 2 штуки
- Перець - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Сир - 150 грам
- Спеції, майонез - За смаком
Промийте і поріжте кожну грудку навпіл.
Злегка відбийте їх, посоліть і викладіть у форму, змастивши її маслом.
Морквину, перець і цибулю порізати середнього розміру соломкою.
Обсмажте овочі в олії на сковороді, посолити і поперчити на свій смак.
Овочі викладіть поверх індички.
Тепер ммажьте блюдо рівномірно майонезом.
І закрийте всі тертим сиром.
Надішліть в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.
Готовуюіндичку під шубою в духовці можете подавати з картоплею і свіжим салатом з овочів. Смачного!