Індичка, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Любите готувати не тільки смачно, але і максимально корисно? тоді рецепт, представлений нижче, Саме те, що вам потрібно! ніжна, соковита, ароматна індичка стане відмінним варіантом до будь-якого гарніру.
Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати індичку, запечену в рукаві. В даному випадку використовується гомілку, але точно так само ви можете запекти і філе, наприклад. Спеції вибирайте ті, що вам більше до душі. Якщо маєте в своєму розпорядженні часом, замаринуйте індичку заздалегідь, але можна і відразу відправити її в духовку. Мінімум зусиль, а чудове гаряче гідно похвал!
- Індичка - 1 кілограм (гомілка)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Гірчиця французька - 4 Ст. Ложки
1. Рецепт дійсно дуже простий. Нам знадобиться мінімум інгредієнтів.
2. Індичку вимийте, обсушити і змастіть рослинною олією.
3. Можна додати трохи гірчиці або аджики для пікантності.
4. А після - сіль і улюблені спеції.
5. Викладіть гомілку в рукав, закріпіть краю. Зробіть невеликий прокол в рукаві. Надішліть на деку в розігріту до 180 градусів духовку.
6. Запікайте близько 1.5 годин до готовності. На останні 5-10 хвилин можна акуратно розрізати рукав і підрум'янити корочку.
7. Подавайте до столу індичку з овочами, улюбленим гарніром або соусом.
Смачного!
Смачного!