Рецепт Індичка, запечена в рукаві фото

Індичка, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Любите готувати не тільки смачно, але і максимально корисно? тоді рецепт, представлений нижче, Саме те, що вам потрібно! ніжна, соковита, ароматна індичка стане відмінним варіантом до будь-якого гарніру.

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати індичку, запечену в рукаві. В даному випадку використовується гомілку, але точно так само ви можете запекти і філе, наприклад. Спеції вибирайте ті, що вам більше до душі. Якщо маєте в своєму розпорядженні часом, замаринуйте індичку заздалегідь, але можна і відразу відправити її в духовку. Мінімум зусиль, а чудове гаряче гідно похвал!

  • Індичка - 1 кілограм (гомілка)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Гірчиця французька - 4 Ст. Ложки
індичка, запечена в рукаві - фото крок 1
1. Рецепт дійсно дуже простий. Нам знадобиться мінімум інгредієнтів.
індичка, запечена в рукаві - фото крок 2
2. Індичку вимийте, обсушити і змастіть рослинною олією.
індичка, запечена в рукаві - фото крок 3
3. Можна додати трохи гірчиці або аджики для пікантності.
індичка, запечена в рукаві - фото крок 4
4. А після - сіль і улюблені спеції.
індичка, запечена в рукаві - фото крок 5
5. Викладіть гомілку в рукав, закріпіть краю. Зробіть невеликий прокол в рукаві. Надішліть на деку в розігріту до 180 градусів духовку.
індичка, запечена в рукаві - фото крок 6
6. Запікайте близько 1.5 годин до готовності. На останні 5-10 хвилин можна акуратно розрізати рукав і підрум'янити корочку.
індичка, запечена в рукаві - фото крок 7
7. Подавайте до столу індичку з овочами, улюбленим гарніром або соусом.
Смачного!

Схожі рецепти