Індичка з овочами в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Овочі
, Індичка
, Птах
, Капуста
, Картопля
, Болгарський перець
, Часник
, Цибуля
, Кольорова капуста
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пропоную простий рецепт приготування індичатини в рукаві. М'ясо запікається разом з овочами, виходить дуже соковитим, м'яким і ароматним. Плюс в тому, що гарнір і м'ясо готуються одночасно.
Опис приготування:
З цього рецепти можна приготувати невеликий шматок індичатини, близько кілограма, приблизно. М'ясо з овочами будуть готові в один час. Спеції для маринаду можна коригувати на свій смак.
- Indyushatina - 1 кілограм
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цвітна капуста - 1 частина
- Лавроаий лист мелений - 2 щіпки
- Кардамон мелений - 1 щіпка
- Суміш перців - 2 щіпки
- Сіль - 2 щіпки
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Часник - 5-6 зубчиків
- Розмарин - 1 пучок
Готуємо маринад для індички. У тарілку насипаємо сіль, суміш перців, мелений лавровий лист і кардамон.
Додаємо нарізаний часник, гілочки розмарину і соняшникову олію.
Індичину гарненько змащуємо маринадом.
М'ясо в маринаді кладемо в рукав для запікання.
Підготуємо овочі. Лук і картоплю чистимо і ріжемо крупно.
Додаємо болгарський перець і кілька суцвіть цвітної капусти.
Овочі відправляємо в рукав для запікання, викладаючи навколо індичатини. Ставимо в холодну духовку. Включаємо на 180-190 градусів. Запікаємо півтори години після того, як рукав вздуется.
Індичину з овочами подаємо гарячою. Смачного!