Індичка з яблуками в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте апетитну індичку в ароматному соусі з додаванням яблук. Ця страва стане гідною прикрасою будь-якого святкового столу і сподобається завдяки своїм смаковим якостям всім.
Рекомендую придивитися до святкового страви - індички з яблуками. Приголомшливе поєднання яблук, спецій і часнику з апетитною хвилюючою нюх індичкою продемонструє всьому вашому оточенню, наскільки майстерна ви господиня. Ця страва, як справжнє кулінарне твір, здатне прикрасити будь-яке свято і порадувати ваших гостей.
- Стегно індички - 500 грам
- Яблука - 2 штуки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Приготуйте маринад: для цього змішайте оливкова олія, сік лимона, часник, сіль, перець і базилік.
2. Візьміть стегно індички, злегка проколіть його. Потім покладіть в маринад і залиште там на 30 хвилин.
3. Наріжте яблука великими шматочками.
4. Покладіть в рукав мариноване м'ясо індички і яблука.
5. Поставте м'ясо в духовку на 1, 5 години при температурі близько 180 градусів. Тепер ви знаєте, як приготувати індичку з яблуками в рукаві. Смачного!