Індичка в духовці в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Індичка - це дуже дієтичне м'ясо. Якщо ви стежите за фігурою, але любите смачні страви, то спробуйте приготувати індичку в рукаві. Це відмінна альтернатива калорійної буженині.
Якщо вам цікаво, як приготувати індичку в духовці в рукаві, то просто прочитайте цей рецепт. Незважаючи на те, що філе індички дуже часто буває сухим після приготування, в цьому рецепті все інакше. Завдяки маринаду і рукаву для запікання виходить соковите м'ясо.
- Індичка (філе) - 1000 грам
- Йогурт - 5 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Перець болгарський - 1 штука
- Кріп - 1/3 пучка
- Петрушка - 1/3 пучка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1/2 чайних ложки
Індиче філе зачистити від плівок. Потім вимийте гарненько під проточною водою, обсушити. Чим товще буде шматок птиці, тим соковитіше вийде блюдо.
Тепер вам необхідно приготувати маринад. Завдяки йому м'ясо буде м'яким, з приємним ароматом і пікантною острінкой. Для маринаду з'єднайте в глибокій піалках гірчицю і йогурт, гарненько все перемішайте.
Зелень вимийте, просушіть і нарубати якомога дрібніше за допомогою гострого ножа. Перець промийте, очистіть від насіння і наріжте на дуже маленькі квадратики. Додайте перець і зелень до гірчиці і йогурту. Туди ж киньте спеції і сіль.
Шматок філе індички натріть вийшов маринадом. Це потрібно зробити ретельно, ніби масажуючи шматок м'яса. Потім замотайте її в харчову плівку або поставте під гніт. Надішліть в холодильник на 2 годину.
Гарненько промариноване філе помістіть в рукав для запікання. Слідувати, щоб там практично не залишилося повітря. Потім зав'яжіть рукав з двох сторін, щоб вийшла своєрідна "цукерочка" . Запікайте філе в духовці при 200 градусах 45 хвилин.