Рецепт Індичка в рукаві в духовці фото

Індичка в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка, Птах, Фрукти, Сухофрукти, Чорнослив
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Гарячі страви, Фаршировані, Страви цілком

Практично кожен сімейний фільм Сполучених Штатів Америки не обходиться без сцени, де всі збираються за святковим столом, на якому красується велика запечена індичка. Крім унікальних смакових якостей, індичка є дуже корисним дієтичним продуктом. За деякими харчовим показниками вона випереджає іншу птицю. Ніжне м'ясо індички, запеченої в рукаві, прийде до смаку кожному. Смачного!

З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати індичку, в рукаві в духовці. Для утворення апетитною скоринки за 20 хвилин до готовності розкрийте рукав і дайте індичці пекти відкритої. Вдалого приготування!

  • Тушка індички - 2-2, 3 кілограма
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 0, 1-0, 15 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Апельсин - 1-2 штук (опціонально, для аромату)
  • Ароматні трави - За смаком
індичка в рукаві в духовці - фото крок 1
Попередньо вимитий чорнослив залийте окропом і залиште розбухати в перебігу 20-30 хвилин.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 2
Тушку птиці очистіть, помийте і приберіть вологу за допомогою паперових рушників. Зробіть на ній надрізи для чорносливу.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 3
Натріть індичку сіллю і перцем зовні і всередині.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 4
У індичку вставте набряклий чорнослив, а також шматочки вершкового масла. Для кращого ефекту рекомендується натерти вершкове масло на тертці і посипати тушку індички такого роду стружкою.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 5
Помістіть тушку індички в рукав для запікання разом з часточками апельсина і травами.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 6
Духовку нагрейте до 180-190 градусів і помістіть індичку запікатися на деку протягом 1, 5- 2 годин. Для більшої соковитості і утворення рум'яної скоринки за 20 хвилин до готовності рукав для запікання розкрийте і полийте тушку її ж соком. Час запікання може варіюватися в залежності від можливостей духовки і розміру птиці. Смачного!

Схожі рецепти