Рецепт Індичка в рукаві в духовці фото

Індичка в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Індичка , Птах , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Гарячі страви , Фаршировані , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Практично кожен сімейний фільм Сполучених Штатів Америки не обходиться без сцени, де всі збираються за святковим столом, на якому красується велика запечена індичка. Крім унікальних смакових якостей, індичка є дуже корисним дієтичним продуктом. За деякими харчовим показниками вона випереджає іншу птицю. Ніжне м'ясо індички, запеченої в рукаві, прийде до смаку кожному. Смачного!

Опис приготування:

З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати індичку, в рукаві в духовці. Для утворення апетитною скоринки за 20 хвилин до готовності розкрийте рукав і дайте індичці пекти відкритої. Вдалого приготування!

  • Тушка індички - 2-2, 3 кілограма
  • Чорнослив - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 0, 1-0, 15 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Апельсин - 1-2 штук (опціонально, для аромату)
  • Ароматні трави - За смаком
індичка в рукаві в духовці - фото крок 1
Попередньо вимитий чорнослив залийте окропом і залиште розбухати в перебігу 20-30 хвилин.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 2
Тушку птиці очистіть, помийте і приберіть вологу за допомогою паперових рушників. Зробіть на ній надрізи для чорносливу.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 3
Натріть індичку сіллю і перцем зовні і всередині.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 4
У індичку вставте набряклий чорнослив, а також шматочки вершкового масла. Для кращого ефекту рекомендується натерти вершкове масло на тертці і посипати тушку індички такого роду стружкою.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 5
Помістіть тушку індички в рукав для запікання разом з часточками апельсина і травами.
індичка в рукаві в духовці - фото крок 6
Духовку нагрейте до 180-190 градусів і помістіть індичку запікатися на деку протягом 1, 5- 2 годин. Для більшої соковитості і утворення рум'яної скоринки за 20 хвилин до готовності рукав для запікання розкрийте і полийте тушку її ж соком. Час запікання може варіюватися в залежності від можливостей духовки і розміру птиці. Смачного!

Схожі рецепти